FEV 80 mm zsaluzia

FEV80 zsaluzia (motoros)

Zsaluzia 5 méter szélesen

  • 80mm-es lapos (flex) lamellák, spirál rugóban végződő drótkötél megvezetés
  • működtetés belülről kézzel, tekerő karral
  • emelőszalagok átvezetése mélyhúzott lyukakban
  • merev lamellák, 90°-ot fordulnak
  • hajtómű pozíció a zsaluzia szélességen belül bárhol lehet
  • 58x56mm-es alulról nyitott fejsín

 

Felső sín 58mm széles, 56mm magas hidegen sajtolt, horganyzott acél U-profil lefelé nyitva. Tokozott csapágyak forgató tekercscsel, húzószalag tárcsák Delrin műanyagból. Karbantartás mentes frikciós rugók a lamellák elállítódásának megakadályozására. Alumínium nút-profilos forgatórúd.

Lamellák 80mm széles, speciális ötvözetű, peremezés nélküli konkáv-konvex formára hengerelt alumínium lamellák az emelőszalag lyukasztásokban rozsdamentes acél gyűrű betétekkel. K ettős beégetett lakkozás, napfényálló lakkal. A lamellákat műanyag bevonatú rozsdamentes acélsodrony vezeti meg a széleken és ha kell, akkor középen található hosszlyukakban.

Lamellák felfüggesztése Speciális, nagyszilárdságú fonott trevira forgató létrákban.

Emelőszalag Időjárásálló, törésálló, nyúlás- és zsugorodásmentes 8 mm széles fonott trevira emelőszalag.

Alsó záró sín 85mm széles, 11mm magas hidegen sajtolt alumínium profil eloxált alumínium színben. A záró sín két szélét a síkot tartva műanyag elemek zárják le.

Meghajtás A felső sínbe épített karbantartásmentes, hő védelemmel ellátott 230V/50Hz, 26 ford/perc villany motorral. Gyárilag beállított végállások mindkét irányban (fel/le) és fel irányban biztonsági vészkikapcsolóval. DIN 40050 IP54 védelem.

Működtetés A zsaluziák alkalmasak arra, hogy akár kapcsolókkal vagy rádióvevők csatlakoztatása esetén akár rádió távirányítókkal működtessék őket. A megadott árak a motorokat tartalmazzák, de kapcsolókat vagy egyéb más vezérlési elemeket nem. Ekkora mennyiségnél célszerűnek tartjuk szél- és fényautomatika betervezését, legalább épület oldalankénti vezérléssel.

Lamellák megvezetése A lamellákat poliamid műanyaggal bevont átm. 3mm-es rozsdamentes acél drótkötelek vezetik meg, amelyek a felső sínben a hő tágulást kiegyenlítő spirál rugóval, alul pedig alumínium öntvény feszítőelemmel vannak rögzítve.

 


 

 

Zsaluzia mérettartomány:

 

Szélesség min. 800 mm
Szélesség max. 4000 mm
Magasság max. 4000 mm
Árnyékoló felület max. 12.0 m2

Kapcsolódó referenciák

Zsaluzia árnyékolja a lakást

Zsaluzia árnyékolja a lakást A zsaluzia végre árnyékolja a lakást. A nyári kánikulában nagyon felmelegedett a szoba, most nem.

Zsaluzia és redőny biztosítja az árnyékot

Zsaluzia biztosítja az árnyékot András! Ilyennek álmodtam meg! A zsaluzia és a redőnyök is tökéletesek lettek. Köszönöm, profik vagytok!

Ny.M.