Zsaluzia

Zsaluzia

50 mm zsaluzia | 80 mm zsaluzia | Zsaluzia motorizálás

Zsaluzia

A zsaluzia a nyílászáró külső oldalára szerelt, 50 illetve 80 mm széles, alumínium lapokból álló árnyékoló. Működési elve hasonló a reluxáéhoz, de annál masszívabb, erősebb, az időjárás viszontagságainak ellenáll.

Domború lamellái peremezett illetve peremezetlen kivitelűek lehetnek, tetszőleges szögben forgatva kizárják a vakító napsugarakat de a szórt fény és a friss levegő bejutását lehetővé teszik.

A peremezett lamellák szélállósága nagyobb, így szélesebb árnyékolók is megoldhatók egyben.

A peremezetlen lamellák enyhén íveltek, rugalmasak. Nagyobb szélterhelés hatására képesek meghajlani de rugalmasságuknak köszönhetően visszanyerik eredeti formájukat. A síklamellás zsaluzia kevesebb helyet is igények felhúzott állapotban.

A zsaluzia megvezetést igényel, ez lefutósínnel illetve bowdennel oldható meg. Sínes megvezetés esetén a lamellák végén elhelyezett vezetők a gumibetétes sínben, bowdenes esetén a zsaluzia lamellákba stancolt lyukasztásokon keresztül végzik a zsaluzia megvezetését.

A zsaluzia belülről kézi kardáncsuklós forgatókarral, zsinórral vagy motorral működtethető.

A lamellák új épületeknél a falba süllyesztve, míg utólagos beépítésnél külső védőtokba gyűjthetők össze. A zsaluzia védőtokok kialakításuk szerint lehetnek U, L, I formájúak.

Kérjen és kapjon árajánlatot ingyen és azonnal a zsaluziákra online árajánlatadónk segítségével.


Zsaluziákhoz tartozó információk:

Zsaluzia gyűjtési magasságok táblázata

Kapcsolódó referenciák

Zsaluzia 5 méter szélességen

Zsaluzia 5 méter szélesen Minden nap déltől estig ide süt a nap. Ezzel a zsaluziával végre tökéletesen használható lett a helyiség és a légkondi se megy annyit. Köszönöm a szép munkát.

G.A.

Zsaluzia és redőny biztosítja az árnyékot

Zsaluzia biztosítja az árnyékot András! Ilyennek álmodtam meg! A zsaluzia és a redőnyök is tökéletesek lettek. Köszönöm, profik vagytok!

Ny.M.