Szúnyogháló ajtóra

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyoghálóA pliszé szúnyogháló ajtókra javasolt. Ez a típus a legkönnyebben kezelhető szúnyogháló, kis helyigényű, alsó vezetősínnel nem rendelkezik. Alul mindössze egy kb. 5 mm magas vezető profilt kell leragasztani. A szúnyogháló profilok bármilyen RAL színben elkészíthetők.

1 oldali rugós, oldalt elhúzós szúnyogháló

Egyoldali rugós szúnyogháló Egyszárnyú ajtókra javasolt minőségi megoldás. A könnyen kezelhető szúnyogháló, kis helyigényű, önálló rugós, mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló, használata után egy mozdulattal „eltüntethető". A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt mindenféle rovar ellen. Tokja 5 x 5 cm-es fehér, barna alapszínben, 3 féle fa-színben kapható, bármilyen RAL színben elkészíthető.

2 oldali rugós, oldalt elhúzós szúnyogháló

Kétoldali rugós szúnyoghálóKétszárnyú ajtók esetén javasoljuk ezt a szúnyogháló megoldást, mert így bármikor szabaddá tudjuk tenni a teljes ajtót, pld. székek ki és beviteléhez. Fehér, barna alapszínben, 3 féle fa-színben kapható, bármilyen RAL színre színben elkészíthető. Az antracit szürke üvegszálas háló, hosszú élettartamú, alig észrevehető kivitelben készül.

1 oldalra eltolható, fix keretes ajtó szúnyogháló

Egyszárnyú fixkeretes tolóajtó

Egyszerűen használható, jó megoldást ad abban az esetben, ha a fix szúnyogháló keretnek van helye a nem nyitható szárny elé becsúszni. Használata egyszerű. 4,5x2,6 cm-es jó masszív keretből készítjük. Az antracit szürke üvegszálas háló, hosszú élettartamú, alig észrevehető kivitelben készül.

 

2 oldalra eltolható, fix keretes ajtó szúnyogháló

Szúnyogháló kétoldalra eltolható fix kerettel

2 szárnyas ajtók ideális szúnyoghálója. Egyszerűen használható, jó megoldást ad akkor, ha a fix keretnek minkét oldalon van helye a nem nyitható szárny elé becsúszni. Használata egyszerű. 4,5x2,6 cm-es jó masszív keretből készítjük. Az antracit szürke üvegszálas háló, hosszú élettartamú, alig észrevehető kivitelben készül.

 

1 szárnyú, fix keretes, zsanéros ajtó szúnyogháló

Egyoldali zsanéros szúnyogháló, aranytölgy kerettel Az igazi, régóta jól bevált szúnyogháló típus „újkori" kivitele. 4,5 x 2,6 cm-es, jó masszív kerettel készítjük. Fehér, barna alapszínben, 3 féle fa-színben kapható, de bármilyen RAL színben elkészíthető. Az antracit szürke üvegszálas háló, hosszú élettartamú, alig észrevehető kivitelben készül.

 

2 szárnyú, fix keretes, zsanéros ajtó szúnyogháló

Kétoldali zsanéros szúnyogháló2 szárnyas ajtók zsanéros szúnyogháló változata, a régóta jól bevált típus „újkori" kivitele. 4,5 x 2,6 cm-es, jó masszív kerettel készítjük. Fehér, barna alapszínben, 3 féle fa-színben kapható, de bármilyen RAL színben elkészíthető. Az antracit szürke üvegszálas háló, hosszú élettartamú, alig észrevehető kivitelben készül.

Kapcsolódó referenciák

Szúnyogháló tetőtéri ablakon

Szúnyogháló tetőtéri ablakra A tört tetőtéri sík miatt nem is reménykedtünk szúnyogháló felszerelésében. Nagyon köszönjük a szakértelmüketés a szép munkát.

E.K.

Szúnyogháló famintás kivitelben ajtóra

Szúnyogháló famintás kivitelben A szúnyogháló végre megoldotta a szellőztetés problémáját. Már nyugodtal ki lehet nyitni akár esteis az ajtót és a szúnyogok kint maradnak. Szép is és a munka is profi volt. Köszönöm.

T.T.