Szúnyogháló típusok ajtóra

Ablak szúnyogháló | Ajtó szúnyogháló | Szúnyogháló árak

Szúnyoghálók Szinte bármilyen, akár nagyon széles tolóajtóra is kínálunk szúnyoghálót! Választékunkban megtalálható fix alumínium keretes egy vagy két irányba eltolható, zsanérosan nyitható valamint a védőtokból kihúzható, mozgatható szúnyogháló akár kétszárnyú ajtóra is. Újdonságként a pliszé rendszerű szúnyoghálót vezetjük be, mely akár pollenszűrős szúnyoghálóval is választható.

A szúnyogháló üvegszálas alapra készül, antracit szürke, UV stabil bevonattal. Ennek köszönhető a hosszú élettartam, az erős időjárási viszonyoknak jól ellenáll. A szúnyogháló színének és szövésének köszönhetően alig észrevehető.

A következő típusokban forgalmazzuk:

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyoghálóA pliszé szúnyogháló ajtókra javasolt. Ez a típus a legkönnyebben kezelhető szúnyogháló, kis helyigényű, alsó vezetősínnel nem rendelkezik.

Egyoldali rugós szúnyogháló

Egyoldali rugós szúnyogháló Egyszárnyú ajtókra javasolt minőségi megoldás. A könnyen kezelhető szúnyogháló, kis helyigényű, önálló rugós, mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló, használata után egy mozdulattal „eltüntethető".

Kétoldali rugós szúnyogháló

Kétoldali rugós szúnyoghálóKétszárnyú ajtók esetén javasoljuk ezt a szúnyogháló megoldást, mert így bármikor szabaddá tudjuk tenni a teljes ajtót, pld. székek ki és beviteléhez.

Egyszárnyú, fix keretes, zsanéros ajtó szúnyogháló

Egyoldali zsanéros szúnyogháló, aranytölgy kerettel Az igazi, régóta jól bevált szúnyogháló típus „újkori" kivitele. 4,5 x 2,6 cm-es, jó masszív kerettel készítjük. 

Kétszárnyú zsanéros szúnyogháló

Kétoldali zsanéros szúnyogháló2 szárnyas ajtók zsanéros szúnyogháló változata, a régóta jól bevált típus „újkori" kivitele. 4,5 x 2,6 cm-es, jó masszív kerettel készítjük.