Szúnyogháló típusok | szúnyogháló minden igényre

Ablak szúnyogháló | Ajtó szúnyogháló | Szúnyogháló árak

Szúnyogháló hálóSzúnyoghálóval szellőztessen mindig bátran! A szúnyogháló megakadályozza a bogarak, rovarok, pókok lakásba jutását. Sőt! Nem kell tartani a levegőben levő nagyobb szennyeződésektől sem, hiszen kívül maradnak szöszök, tollak, szőrszálak és a falevelek is. Használata hozzájárul a kisebb állatok (kutya, macska, papagáj, stb.) biztonságos tartásához.

Még egy óriási előnye, hogy segítségével biztonságosabbá válik a kisebb gyermekek lakásban való közlekedése is.

A szúnyogháló üvegszálas alapra készül, antracit szürke, UV stabil bevonattal. Ennek köszönhető a hosszú élettartam, az erős időjárási viszonyoknak jól ellenáll. A szúnyogháló színének és szövésének köszönhetően alig észrevehető.

 

Forgalmazott összes szúnyogháló típusunk:

 

Fix szúnyogháló

Fixkeretes szúnyogháló ablakraA fix szúnyoghálók felszerelése elsősorban ablakokra ajánlott. Rögzítése csavarkötésekkel történik.

Rolós szúnyogháló

Szúnyogháló-ablakraA rolós szúnyogháló könnyen kezelhető, kis helyigényű, rugós, mozgatható változat. Nagy előnye, hogy használata után a szúnyogháló egy mozdulattal „eltüntethető".

Pliszé szúnyogháló

Pliszé szúnyoghálóA pliszé szúnyogháló ajtókra javasolt. Ez a típus a legkönnyebben kezelhető szúnyogháló, kis helyigényű, alsó vezetősínnel nem rendelkezik.

Egyoldali rugós szúnyogháló

Egyoldali rugós szúnyogháló Egyszárnyú ajtókra javasolt minőségi megoldás. A könnyen kezelhető szúnyogháló, kis helyigényű, önálló rugós, mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló, használata után egy mozdulattal „eltüntethető".

Kétoldali rugós szúnyogháló

Kétoldali rugós szúnyoghálóKétszárnyú ajtók esetén javasoljuk ezt a szúnyogháló megoldást, mert így bármikor szabaddá tudjuk tenni a teljes ajtót, pld. székek ki és beviteléhez.

Egyszárnyú, fix keretes, zsanéros ajtó szúnyogháló

Egyoldali zsanéros szúnyogháló, aranytölgy kerettel Az igazi, régóta jól bevált szúnyogháló típus „újkori" kivitele. 4,5 x 2,6 cm-es, jó masszív kerettel készítjük. 

Kétszárnyú zsanéros szúnyogháló

Kétoldali zsanéros szúnyogháló2 szárnyas ajtók zsanéros szúnyogháló változata, a régóta jól bevált típus „újkori" kivitele. 4,5 x 2,6 cm-es, jó masszív kerettel készítjük.