Az elegáns árnyékoló

A szalagfüggöny elegáns árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez. Egyedi, hatékony és esztétikus megoldást jelenthet nem csak árnyékolásra, de akár térelválasztásra is. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be.

Hosszú élettartam

A szalagfüggöny felszerelése és kezelése egyszerű, karbantartást nem igényel. Szerelhető mennyezetre bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal. A szalagfüggöny lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztántartást nem igényelnek. A sérült vagy esetleg elpiszkolódott lamellák cseréjét cégünk rövid határidővel vállalja.

Könnyű szerelhetőség és mozgatás

A szalagfüggöny karnis magassága csupán 25 mm ezért helyigénye rendkívül kicsi. A lamellák szélessége 90 valamint 127 mm lehet. A szalagfüggönyök a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett motoros változatban is rendelhetőek.

Óriási textil választék

Cégünknél több mint 150 textilből álló szalagfüggöny lamella választékkal várjuk Önt, ami egyben biztosíték is arra, hogy Ön garantáltan megtalálja a kívánt helyiség hangulatához leginkább illő, elegáns árnyékoló megoldást.

Szalagfüggöny típusaink

Összesen 1 találat