Szalagfüggöny

Textil szalagfüggöny | Fólia szalagfüggöny | Papír szalagfüggöny

Szalagfüggöny irodábanA szalagfüggöny elegáns árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez. Egyedi megoldást jelenthet nem csak egyenes, de ferde és íves felületek árnyékolására, valamint térelválasztására. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be.

A szalagfüggöny felszerelése és kezelése egyszerű, karbantartást nem igényel. Szerelhető mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal.

A szalagfüggöny lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztántartást nem igényelnek. A sérült vagy esetleg elpiszkolódott lamellák cseréjét cégünk rövid határidővel vállalja.

A szalagfüggönyök a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett, motoros változatban is rendelhetőek.

Cégünk több mint 150 textilből álló szalagfüggöny lamella választéka a biztosíték, hogy Ön megtalálja a helység hangulatához leginkább illő megoldást.

A szalagfüggöny karnis magassága csupán 25 mm ezért helyigénye rendkívül kicsi. A lamellák szélessége 90 valamint 127 mm lehet.

Kérjen és kapjon árajánlatot ingyen és azonnal az árajánlatadó segítségével.


Szalagfüggöny színválaszték

Szalagfüggöny textilia színválaszték


Szalagfüggöny árak

A táblázatban található árak bruttó árak, a 27 % Áfa-t tartalmazzák.

Kérjen és kapjon komplett árajánlatot, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat.

 

Karnis
Ár/fm
Egyenes karnis
4.400,-
Ferde karnis
nincs
Textilek
Ár/m2
Seans, Sierra, Flamingo, Double, Düne,Oázis,Savanna 2.200,-
Pianeta, Spice, Duna, Laguna, Clipper, Oazis, Savanna, Lido, Düne, Neptun 3.600,-
Siren, Vela, Idra, Atlanta, Diagonal
4.200,-
Niagara, Dallas
5.600,-
Arcadia
6.400,-
Roma
9.100,-

 

A táblázatban szereplő árak bruttó árak, a 27% ÁFA-t TARTALMAZZÁK! Az árak szerelés, szállítás nélkül értendők.

Kérjen és kapjon komplett árajánlatot szalagfüggönyre, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat.

Kapcsolódó referenciák

Szalagfüggöny reklámirodában

Szalagfüggöny reklámirodában Az iroda emeletén lévő kupola négy oldalán lévő hatalmas felületeket árnyékoltuk szalagfüggönyökkel. Az eredmény nagyon szép lett, Megrendelőnk is maximális elégedettséggel vette át a munkánkat.

Árnyékolás szalagfüggönnyel

Árnyékolás szalagfüggönnyel Szalagfüggönnyel árnyékoltuk az irodákat.