Szalagfüggöny

Textil szalagfüggöny | Fólia szalagfüggöny | Papír szalagfüggöny

Szalagfüggöny irodábanA szalagfüggöny elegáns árnyékolási megoldás igényes lakásokhoz, irodákhoz, kiállítótermekhez. Egyedi megoldást jelenthet nem csak egyenes, de ferde és íves felületek árnyékolására, valamint térelválasztására. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával mindig a kívánt mennyiségű fényt ereszti be.

A szalagfüggöny felszerelése és kezelése egyszerű, karbantartást nem igényel. Szerelhető mennyezetre egyszerű bepattintható tartólemezekkel vagy oldalfalra felfogó konzolokkal.

A szalagfüggöny lamellák UV-stabilak, speciális portaszító anyaggal kezeltek, így különösebb tisztántartást nem igényelnek. A sérült vagy esetleg elpiszkolódott lamellák cseréjét cégünk rövid határidővel vállalja.

A szalagfüggönyök a hagyományos kézi működtetésű kivitel mellett, motoros változatban is rendelhetőek.

Cégünk több mint 150 textilből álló szalagfüggöny lamella választéka a biztosíték, hogy Ön megtalálja a helység hangulatához leginkább illő megoldást.

A szalagfüggöny karnis magassága csupán 25 mm ezért helyigénye rendkívül kicsi. A lamellák szélessége 90 valamint 127 mm lehet.

Kérjen és kapjon árajánlatot ingyen és azonnal az árajánlatadó segítségével.


Szalagfüggöny színválaszték

Szalagfüggöny textilia színválaszték


Szalagfüggöny árak

A táblázatban található árak bruttó árak, a 27 % Áfa-t tartalmazzák.

Kérjen és kapjon komplett árajánlatot, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat.

 

Karnis
Ár/fm
Egyenes karnis
4.400,-
Ferde karnis
nincs
Textilek
Ár/m2
Seans, Sierra, Flamingo, Double, Düne,Oázis,Savanna 2.200,-
Pianeta, Spice, Duna, Laguna, Clipper, Oazis, Savanna, Lido, Düne, Neptun 3.600,-
Siren, Vela, Idra, Atlanta, Diagonal
4.200,-
Niagara, Dallas
5.600,-
Arcadia
6.400,-
Roma
9.100,-

 

A táblázatban szereplő árak bruttó árak, a 27% ÁFA-t TARTALMAZZÁK! Az árak szerelés, szállítás nélkül értendők.

Kérjen és kapjon komplett árajánlatot szalagfüggönyre, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat.

Kapcsolódó referenciák

Árnyékos irodákban jobban megy a munka

Szalagfüggöny irodábanPrecíz, udvarias, gyors és minőségi munka! Az Allianz Zrt. XIII. kerületi új irodáiban cégünk által gyártott és szerelt, kifejezetten monitoros munkaterületre kifejlesztett szalagfüggönyökkel biztosítjuk a kellemes környezetet a munkához.

Szalagfüggöny reklámirodában

Szalagfüggöny reklámirodában Az iroda emeletén lévő kupola négy oldalán lévő hatalmas felületeket árnyékoltuk szalagfüggönyökkel. Az eredmény nagyon szép lett, Megrendelőnk is maximális elégedettséggel vette át a munkánkat.