Miért döntsön mellettünk?

Beszállítók a világ élvonalából

Harminc éves piaci tapasztalatunk az Ön érdekeit szolgálja. Saját fejlesztésünk, gyártásunk alapja, hogy a hazai piacon egyedülállóan megbízható, hosszú élettartamú alkatrészeket, alapanyagokat biztosítsunk az általunk forgalmazott termékekhez. Igaz, ez a hazai piacon eltér a megszokottól, de tapasztalatunk alapján a vásárlóink is rájönnek, hogy megéri egyszer megvásárolni a minőséget és garanciát.

Ezért a világ és Európa élvonalába tartozó gyártóktól vásároljuk termékeink alapanyagát, fő szerkezeti elemeit. Ez biztosítja azt, hogy Ön a legkülönlegesebb elvárásaihoz is mindig találjon stílusban és technikailag is jól illő árnyékolástechnikai megoldást.

Termékeink nem csak elegánsak, de szinte örökéletűek is, legyen az vászon vagy szerkezet.

Ismerje meg partnereinket

Garantált minőség

Szervezetünket és munkamódszereinket úgy építettük fel, hogy Önt a legkorszerűbb módszerekkel, a legigényesebb feltételekkel tudjuk kiszolgálni. Munkatársaink rendszeres továbbképzése biztosítja, hogy minden ügyfelünk ugyanazt a pontos, udvarias kiszolgálást, és korrekt tájékoztatást kapja.

Gyártásuk minden fázisa rendszeresen ellenőrzött, az általunk forgalmazott napellenzők kiválóságát az EU által leginkább elismert független német minőségellenőrző cég hitelesíti (TÜV minősítés), és többi import termékünk is megfelel az EU szigorú elvárásainak (CE komformitás).

Biztos, évek óta együtt dolgozó, jól képzett szakembergárdánk a felszerelések minőségét garantálja. Ránk nem kell várni, utánunk nem kell takarítani, mert mindig a megbeszélt időben érkezünk és tisztán dolgozunk.

Ismerje meg termékeinket