Roletta

Hagyományos roletta

Roletták egy Andrássy úti villában A roletta az egyik legismertebb belső árnyékoló. Dekoratív, a helyiség stílusához mintájával és színével illeszkedő roletta a hagyományos és modern lakások, gyerekszobák, irodák, kórházak, iskolák egyik legelterjedtebb berendezési tárgya. Színei a szalagfüggöny színéhez illeszthető, mely így a belső terekben egységességet mutat.

A leghatékonyabb hő visszaverő hatással a "thermo" változat rendelkezik.

Működtetésük rugós, gyöngyláncos vagy motorral működtetett is lehet. Motorizált változata Elero és Somfy berendezésekkel kombinálható. A roletta fém- és műanyagkonzolokkal ajtókra, ablakokra egyaránt rögzíthetőek.

Ferde tetőtéri nyílásoknál az alsó feszítőrúd teljesen lehúzott állapotban is tartható, de az árnyékolt felület akár - több pár akasztó felszerelésével - változtatható megoldást is adhat. Tokozott rolettával azonban akár a teljes sötétítés is elérhető.

Maga a szerkezet alumínium elemekből, valamint változatos színű és minőségű textíliából áll. Közel 50 féle különböző szín és mintaválasztékban forgalmazzuk, melyek között megtalálható az egyedi, trópusi fából készült kivitel is.

2006-ban elkezdtük az ablakfólia helyett használható, mozgatható fóliarolók forgalmazását is, ezekkel a nagyon különleges, magas minőségű anyagokkal jó hatásfokkal tudunk a beáramló fény és hő ellen védekezni úgy, hogy a kilátás folyamatosan biztosítható.

Kapjon árajánlatot 1 perc alatt online árajánlat készítőnk segítségével.

Kapcsolódó referenciák

Fényzáró roletta a Firstmed Centerben

Roletta a FirstMed Centerben A röntgen és mammologia szobákra fényzáró rolettát helyeztünk fel annak érdekében, hogy a beláthatóság megszűnjön és a műszerek megfelelő használatához sötétséget el tudják érni.

Fény- és hővédelem fóliarolettával

Fóliaroletták Mikor a szerelést végezték otthon sem voltam, sőt úgy is fizettem ki, hogy nem is láttam a munkát, csak hallottam, hogy szép lett. Amint megláttam, tudtam, hogy másnap felhívom Önöket. Mindent pont úgy csináltak meg mint ahogy én is tettem volna. Köszönöm szépen, nagyon szép és jó lett. A szúnyoghálók is. További sok sikert kívánok Önöknek!

M.T.