Fa reluxa 25-50 mm-es kivitelben

Fa reluxa ablakra

A fa reluxa öltöztet! Megszépíti a helyiséget. Fa reluxa használatával a bejövő fény mennyisége nagyszerűen szabályozható és a kapcsolat a külvilággal is megmarad. A beláthatóság a lamellák megbillentésével egyszerűen korlátozható. 

Fa reluxa választásánál mindig figyelemmel kell lenni az un. gyűjtési magasságra. Ugyanis a  lamellák vastagsága miatt a felhúzott fa reluxa vastagsága ajtó esetén akár 30 - 40 cm is lehet.

Esztétikus árnyékoló, dekorációs célokra is tökéletesen megfelel.

A fa reluxa választható 25 illetve 50 mm széles kivitelben is.


Fa reluxa árak:

 

Lamella:
Ár/m2
25 mm-es lamellával jeleneg nincs
50 mm-es lamellával 22.000,-

 

A táblázatban szereplő árak bruttó árak, a 27% ÁFA-t TARTALMAZZÁK! Az árak szerelés, szállítás nélkül értendők.

1,3 nm alatt darab árat számolunk.

Kérjen és kapjon komplett árajánlatot fa reluxára, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat.


Választható fa reluxa színek:

Natural Wood Maple Wood
Light Oak Golden Oak
Cherry Wood rose Wood
 Mahagony  Tiger Eye
 Bottle Green  Bright White

Kapcsolódó referenciák

Fa reluxa ablakra

Fa reluxa ablakraA fa reluxa pont olyanná varázsolta a lakást mint amilyet mindig is szerettem volna. A reluxa pont annyi fényt és beláthatóságot engedélyez amennyit akarok. Tökéletes áru, munka, kiszolgálás. Szívesen javaslom barátaimnak Önöket. Köszönöm a szép munkát.

Reluxa tetőtéri ablakon

Reluxa tetőtéri ablakon A tetőtéri ablakainkon át erőteljesen besütött a Nap. A rolettával kizártuk volna az életet az irodából, de a felszerelt reluxák tökéletes megoldást nyújtanak. Köszönjük a hozzáértésüket.

Váradi Nóra
Irodavezető