Zsaluzia referenciáink

Zsaluzia és redőny biztosítja az árnyékot

Zsaluzia biztosítja az árnyékot András! Ilyennek álmodtam meg! A zsaluzia és a redőnyök is tökéletesek lettek. Köszönöm, profik vagytok!

Ny.M.

Zsaluzia kurblis mozgatással

Zsaluzia kurblis mozgatással A kurblis zsaluzia ígyvezethető be a lakásba.

zsaluzia árnyékolja a lakást

Zsaluzia árnyékolja a lakást A Nap szinte egész nap betűzött a lakásba. Most mindez egy csapásra megoldódott. Nagyon köszönöm a szép munkát, gratulálok a céghez!

V.G.

Zsaluzia árnyékolja a teraszt

Zsaluzia árnyékolja a teraszt A zsaluzia tökéletesen szabályozható árnyékolást nyújt a teraszra. A lamellák dőlésszögével szabályozható a bejutó fény mennyisége.

Zsaluzia szúnyoghálóval szerelve

Zsaluzia szúnyoghálóval A zsaluziamögé szúnyoghálót építettünk, így már a fény mellett a szúnyogok is kint maradnak. Sokkal komfortosabb így. Köszönjük.

N.E.

Motoros zsaluziák

Zsaluzia motoros mozgatással A motoros zsaluziával egyszerűen és kényelmesen szabályozható a helyiségbe bejutó fény mennyisége és iránya.

Zsaluzia árnyékolja a lakást

Zsaluzia árnyékolja a lakást A zsaluzia végre árnyékolja a lakást. A nyári kánikulában nagyon felmelegedett a szoba, most nem.

Zsaluzia 5 méter szélességen

Zsaluzia 5 méter szélesen Minden nap déltől estig ide süt a nap. Ezzel a zsaluziával végre tökéletesen használható lett a helyiség és a légkondi se megy annyit. Köszönöm a szép munkát.

G.A.

zsaluzia 50 mm-es kivitelben

Zsaluzia 50 mm Az utcai ablakokon lévő redőnyöket cseréltük zsaluziákra, annak érdekében, hogy az egész nap sütő Nap miatt ne kelljena külvilággal megszakítani a kapcsolatot.

Zsaluzia Óbudán

Zsaluzia: Zsaluzia Óbudán Nappalink nagy ablakát a nyugati Nap annyira sütötte, hogy a szoba mindig nagyon felmelegedett, valamint a TV-t sem tudtuk nézni a becsillogás miatt. A zsaluzia megoldotta mindkét problémát. Köszönöm a munkát.

N .Cs.T.