Reluxa referenciáink

Fa reluxa a Melba étteremben

fa reluxa a Melba étterembe Az étterem jellegéhez megálmodtunk egy szép árnyékolást fa reluxával. Önök pedig megvalósították. Pont olyanra amilyennek szerettük volna. Köszönjük és gratulálunk a szép munkához.

D.M.

Reluxa ajtóra

Reluxa ajtóra A betekintés ellen akartunk igazából védekezni. meg is oldották. Nagyon jó az, hogy a külvilággal mégis megmaradt a kapcsolat.

O.K.

Reluxa árnyékolja a lakást

Reluxa árnyékolja a lakást Annak érdekében, hogy a kapcsolat a külvilággal megmaradjon, reluxával árnyékoltuk a nyílászárókat. Az eredmény tökéletes lett.

Reluxa Óbudán

Reluxák Óbudán A nyugati Nap miatt déltől a lakás elviselhetetlenül fel tudott melegedni, a reluxák nagyon jó megoldást nyújtanak ennek a minimalizálására. Szép is és hasznos is. Köszönöm szépen a szép munkát.

V.B.
Óbuda

Reluxa tetőtéri ablakon

Reluxa tetőtéri ablakon A tetőtéri ablakainkon át erőteljesen besütött a Nap. A rolettával kizártuk volna az életet az irodából, de a felszerelt reluxák tökéletes megoldást nyújtanak. Köszönjük a hozzáértésüket.

Váradi Nóra
Irodavezető

Reluxák a csepeli erőműben

Reluxa Csepelen A Csepeli hőerőmű irodáinak árnyékolását és elválasztását kellett megoldanunk reluxákkal.

Fa reluxa ablakra

Fa reluxa ablakraA fa reluxa pont olyanná varázsolta a lakást mint amilyet mindig is szerettem volna. A reluxa pont annyi fényt és beláthatóságot engedélyez amennyit akarok. Tökéletes áru, munka, kiszolgálás. Szívesen javaslom barátaimnak Önöket. Köszönöm a szép munkát.