Könyökkaros napellenző referenciáink

Árnyékoltunk a Balaton Sound-on

Árnyékolás a Balaton Soundon Egy szervező céggel együttműködve készítettünk árnyékolást a Balaton Sound és a soproni Volt fesztiválra.

Napellenző utángyártott védőtokkal

Napellenző utángyártott védőtetővel A napellenzőt a szennyeződésektől utángyártott védőtető óvja. Így a télen ráeső hó és az egyéb szennyeződések nem rondítják el a napellenzőt.

Napellenző Nautilus védőtokkal

Napellenző Nautilus védőtokkal A napellenzőt tökéletesen körbefogó Nautilus védőtokkal került felszerelésre. Így az időjárás viszontagságaitól tökéletes védelmet élvez a napellenző akár esik, akár fúj.

Napellenző gerendaházon, szarufára szerelve

Napellenző gerendaházon, szarufára szerelve Napellenzőt szereltünk egy gerendaház szarufáira.

Napellenző és oldalárnyékoló védi a teraszt

Napellenző és oldalárnyékoló védi a terasztA napellenzővel és az oldalárnyékolóval sikerült tökéletesen árnyékolni és élvezhetővé tenni a teraszt.

Elegáns napellenző

Elegáns napellenző Az egyik legelegánsabb napellenző textillel szerlt napellenzőnk óvja a ház teraszát.

Napellenző panelházon

Napellenző panelon Napellenzőt lehet szerelni panel lakásra is. Használatával a lakás hőmérséklete optimálisan szabályozható.

Napellenző a kertben

Napellenző kertben A napellenző alatt kellemesen élvezhetjük a kert nyugalmát. Nagyon köszönjük a munkájukat.

Napellenző kertre néző teraszon

napellenző kertre néző teraszra Gyönyörű lett a napellenző, régi problémánkat sikerült végre orvosolni vele. Már a lakás sem melegedik fel annyira és a teraszt is tökéletesen tudjuk használni. Szép munka volt.

P.Z.

Napellenző kitámasztó

Napellenző kitámasztó Megérkezett a 2009-es év egyik legjobb fejlesztése a napellenző kitámasztó. Így sokkal biztonságosabban bírja a napellenző az esőt. Egyszerűen szerelhető és illeszthető a napellenzőhöz.