Bonus SCR, redőny beépített szúnyoghálóval

Bonus, minőségi műanyag redőny

Redőny beépített szúnyoghálóval A műanyag redőny beépített szúnyoghálóval kiegészített változata. Jó minőségű műanyag redőny, kedvező ár-érték aránya miatt az egyik legkeresettebb termékünk. Az alumínium redőny műanyag, jó minőségű „másolata", acél tengellyel, acél csapággyal, alumínium tokvéggel, zajcsökkentő betétes lefutóval. Szinte bárhova felszerelhető utólag is.

A hőszigetelést a redőny palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. A redőny leengedve teljes sötétséget, a könnyű szerkezet egyszerű mozgatást, a szúnyogháló pedig nyugodt pihenést biztosít.

A 37 mm-es redőnylécek több színben választhatók, bár műanyagból igazán a fehér színt javasoljuk. A többi szín Uv stabilizáltsága még nem tökéletesen megoldott ezért színvesztés, erős napsütés hatására a sötét színű lamellák eldeformálódása előfordulhat.

A hátul nyított redőnytok gyárilag szinterezett, védőfóliával borított a gyártás és szerelés közben előforduló sérülések elkerülése érdekében. A minőségi alkatrészek mellet a redőny lefutósín 54x46 mm méretű, zajcsökkentő betétet és a szúnyoghálónál kefés betétet tartalmaz. A redőny lamellái és a szúnyogháló dupla lefutósínben, egymástól függetlenül is mozgathatók.

Mozgatása történhet 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral. Nem motorizáljuk.

Árajánlatot redőnyökre online árajánlatadónk segítségével kaphat 1 perc alatt. Amennyiben a teljes redőny választékra kíváncsi azt a redőny típusok oldalon tekintheti meg.


Redőnyhöz kapcsolódó információkRedőny tokméret választó

A táblázatban megtalálható, hogy a redőny magassághoz milyen méretű tok használata szükséges.

Tokméret (cm) 13,7 16,5 18,0 21,0
Redőny magasság (cm)
(40-es tengely esetén)
150 180 200 -

Kapcsolódó referenciák

Portál redőnyözés Szentendrén

Portál redőnyözés Szentendrén Megbízónk kérésére szép és biztonságos megoldást készítettünk.

arnyekolas.hu

Redőny ablakon

Redőny ablakon Szuperul sikerült és még piszkot sem csináltak. Köszönöm szépen a korrekt munkát és kiszolgálást.

D.G-né