Bonus műanyag redőny

Bonus, minőségi műanyag redőny

Bonus műanyagredőny Jó minőségű redőny, kedvező ár-érték aránya miatt a legkeresettebb termékünk. Az alumínium redőny műanyag, jó minőségű „másolata", acél tengellyel, acél csapággyal, alumínium tokvéggel, zajcsökkentő betétes lefutóval. Szinte bárhova felszerelhető utólag is.

A hőszigetelést a redőny palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. A redőny leengedve teljes sötétséget, a könnyű szerkezet pedig egyszerű mozgatást biztosít.

A 37 mm-es redőnylécek több színben választhatók, bár műanyagból igazán a fehér színt javasoljuk. A többi szín Uv stabilizáltsága még nem tökéletesen megoldott ezért színvesztés, erős napsütés hatására a sötét színű lamellák eldeformálódása előfordulhat.

A hátul nyított redőnytok gyárilag szinterezett, védőfóliával borított a gyártás és szerelés közben előforduló sérülések elkerülése érdekében. A minőségi alkatrészek mellet a redőny lefutósín 54x22 mm méretű, zajcsökkentő betétet tartalmaz. A legnagyobb javasolt szélesség 180 cm ami a magassági mérettől függően módosulhat.

Mozgatása történhet 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral. Nem motorizáljuk.

Kérjen és kapjon árajánlatot ingyen és azonnal az online árajánlatadó segítségével. Amennyiben a teljes redőny választékra kíváncsi azt a redőny összefoglaló oldalon tekintheti meg.


Redőnyhöz kapcsolódó információkRedőny tokméret választó

A táblázatban megtalálható, hogy a redőny magassághoz milyen méretű tok használata szükséges.

Tokméret (cm) 13,7 16,5 18,0 21,0
Redőny magasság (cm)
(40-es tengely esetén)
165 200
240 280

Kapcsolódó referenciák

Barna alumínium redőnyök

Barna alumínium redőnyök A nyílászárók és a korlát színéhez is illeszkedő barna alumínium redőnyökkel árnyékoltuk a lakást. Esztétikailag és minőségileg is jó megoldást készítettünk.

Alumínium redőny a Riverside Apartmanházban

Alumínium redőny A lakást sokkal könnyebben tudom a megfelelő hőmérsékleten tartani, tényleg télen fűt, nyáron hűt. Elégedett vagyok a szereléssel is, szépen össze is takarítottak maguk után a fiúk. Köszönöm szépen.

T.M-né

Budapest