Műanyag redőny

Minőségi műanyag redőnyA korszerű külsőtokos redőny előnye, hogy utólag majdnem bármilyen befelé nyíló nyílászáró elé felszerelhető. Arra azonban számítani kell, hogy a redőnytok felül némileg leszűkíti majd a nyílás szabad felületét. Ezek mérete ugyanis gyártmánytól függően, valamint a magasabb ablakoknál a felcsévélt redőny kötegátmérője miatt 13,7x13,7 cm-es mérettől felfelé növekedhet, 16,5; 18; 21 centiméteres tokméretig. A redőny lefutó vezetősínek esetén zajcsökkentő betétes kivitelt ajánlunk.

Fontos említeni, hogy létezik redőnytokba beépített szúnyogháló. Ebben az esetben a szúnyogháló tengelye is a redőnytokba kerül, ez megfelelően kialakított tokot, s hozzá való dupla vezetősínt igényel. Az üvegszál alapanyagú szúnyogháló a rugós előfeszítésű tengelyre automatikusan tekeredik fel. A szúnyogháló a vezetősínben kefés szegélyek között mozgatható, így tökéletes védelmet biztosít a repkedő rovarok ellen. Praktikus, bár kicsit költségesebb megoldás.

Classic műanyag redőny

Classic műanyagredőny Ez a redőny a legáltalánosabban elterjedt műanyag redőny.  A redőny alkalmas hő-és hangszigetelésre  valamint tökéletes fényzárást biztosít. Árajánlat készítőnk segítségével össze is állíthatja a komplett árajánlatot, melyet 1 percen belül el is küldünk Önnek.

Bonus, minőségi műanyag redőny

Bonus műanyagredőnyJó minőségű redőny, kedvező ár-érték aránya miatt az egyik legkeresettebb redőny típusunk. Az alumínium redőny műanyag, jó minőségű „másolata", acél tengellyel, acél csapággyal, alumínium tokvéggel, zajcsökkentő betétes lefutóval.

Tovább

 


Bonus SCR, redőny beépített szúnyoghálóval

Redőny beépített szúnyoghálóvalAz előző műanyag redőny beépített szúnyoghálóval kiegészített változata. A redőny lamellái és a szúnyogháló dupla lefutósínben, egymástól függetlenül is mozgathatók.

Tovább

 

 

Árajánlatot redőnyökre online árajánlatadónk segítségével kaphat 1 perc alatt. Amennyiben a teljes redőny választékra kíváncsi azt  a redőny típusok oldalon tekintheti meg.

Kapcsolódó referenciák

Portál redőnyözés Szentendrén

Portál redőnyözés Szentendrén Megbízónk kérésére szép és biztonságos megoldást készítettünk.

arnyekolas.hu

Redőnyök a belvárosban

Redőnyök a belvárosban Köszönjük a redőnyöket. A meleg mellett a zajokat is nagyon jól kizárja.

B.N.