Alumínium redőny, beépített szúnyoghálóval

Alumínium redőny, beépített szúnyoghálóval

Redőny beépített szúnyoghálóval Az alumínium redőny beépített szúnyoghálóval rendelkező változata, melynél a redőny és szúnyogháló egy dupla levezető sínben, külön-külön is mozgatható.

Az alumínium redőny legfontosabb tulajdonsága a hosszú élettartam, emellett igen jó hőszigeteléssel is rendelkezik, a beépített szúnyogháló pedig mindenki kedvence. Nagyobb felületek esetén is jól használható.

A hőszigetelést a redőny palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. A redőny leengedve teljes sötétséget, príma áttételezése pedig egyszerű mozgatást biztosít.

A 37 mm-es redőnylécek alapszínként 5, felárasan 15 színben választhatók, létezik famintás kivitelben is.

A redőny tok és lefutósín gyárilag szinterezett, védőfóliával borított a gyártás és szerelés közben előforduló sérülések elkerülése érdekében. A minőségi alkatrészek mellet a redőny lefutósín 54x46 mm méretű, kefés zajcsökkentő betétet tartalmaz. A legnagyobb gyártható szélesség 200 cm 37 mm-es lamellával és szúnyoghálóval. Igény esetén világító ill. szellőzőprofil is rendelhető hozzá.

Mozgatása történhet 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral, motorizálásuk - automatizálásuk teljes körben minden igényt kielégítően megoldott.

Árajánlatot redőnyökre online árajánlatadónk segítségével kaphat 1 perc alatt. Amennyiben a teljes redőny választékra kíváncsi azt a redőny típusok összefoglaló oldalán tekintheti meg.


Redőnyhöz kapcsolódó információk

 


Redőny tokméret választó

A táblázatban megtalálható, hogy a redőny magassághoz milyen méretű tok használata szükséges.

Tokméret (cm) 13,7 16,5 18,0 21,0
Redőny magasság (cm)
(40-es tengely esetén)
155 210 240 -
Redőny magasság (cm)
(60-as tengely esetén)
135 180
200 -

Kapcsolódó referenciák

Motoros redőnyök

Motoros redőnyök Az alumínium redőnyöket motoros mozgatássalés központi vezérléssel szereltük. Így az árnyékolókautómatikusan is tudják szolgálni a szükséges igényeket.

Redőny árnyékolja a lakást

Redőny árnyékolja a lakást A redőnyök árnyékolják és védik a lakást.