Az alumínium redőny

Alumínium redőny

Alumínium redőnyAz alumínium redőny legfontosabb tulajdonsága a hosszú élettartam, emellett igen jó hőszigeteléssel is rendelkezik. Mechanikai védelmet nyújt, - a redőny feltolásgátlóval felszerelve - nehezíti az esetleges külső behatolásokat. Nagyobb felületek esetén is használható, hiszen a redőny lamellák nagy fesztávok esetén sem hajlanak be.

A hőszigetelést a redőny palástja és a nyílászáró közötti légrés biztosítja. Gondos szereléssel hosszú élettartamú, megbízhatóan működő megoldás. A redőny leengedve teljes sötétséget, príma áttételezése pedig egyszerű mozgatást biztosít.

A 37 mm-es redőnylécek alapszínként 5, felárasan 15 színben választhatók, létezik famintás kivitelben is.

A redőny tok és lefutósín gyárilag szinterezett, védőfóliával borított a gyártás és szerelés közben előforduló sérülések elkerülése érdekében. A minőségi alkatrészek mellet a redőny lefutósín 54x22 mm méretű, kefés zajcsökkentő betétet tartalmaz. A legnagyobb gyártható szélesség 220-260 cm 37 mm-es lamellával. Nagyobb szélesség esetén magasabb redőny lamella használata szükséges.Igény esetén világító ill.szellőzőprofil is rendelhető hozzá.

Mozgatása történhet 16 mm széles gurtnival vagy szükség esetén 8 mm átmérőjű zsinórral, motorizálásuk - automatizálásuk teljes körben minden igényt kielégítően megoldott.

Árajánlatot redőnyökre online árajánlatadónk segítségével kaphat 1 perc alatt. Ha a teljes redőny választékra kíváncsi azt a redőny megoldásokat bemutató oldalunkon tekintheti meg.


Redőnyhöz kapcsolódó információk

 


Redőny tokméret választó

A táblázatban megtalálható, hogy a redőny magassághoz milyen méretű tok használata szükséges.

 

Tokméret (cm) 13,7 16,5 18,0 21,0
Redőny magasság (cm)
(40-es tengely esetén)
165 240
260 300
Redőny magasság (cm)
(60-as tengely esetén)
140 210
240 -

 

Kapcsolódó referenciák

Redőny kék falon

Redőny kék falon Köszönjük a szép munkát, nagyon jól sikerült.

 T.B.

Redőnyök a belvárosban

Redőnyök a belvárosban Köszönjük a redőnyöket. A meleg mellett a zajokat is nagyon jól kizárja.

B.N.