Prémium fényvédelem – céges partnereinknek is!

Prémium fényvédelem – céges partnereinknek is!

Vendéglátósként természetes, hogy a lehető legnagyobb kényelemmel várjuk a nagyérdeműt. Megmutatjuk, a prémium minőségre szavazó éttermeseknek, hoteltulajdonosoknak mi mindent ajánl az Árnyékolás.hu a káros UV sugarak és a nyári hőség ellen!   

Bízunk benne, hogy jövő nyárra már helyreáll az élet, ismét megnyithatnak a vendéglátóipari egységek, újra beindulhat a turizmus. Érdemes tehát előre tekinteni, és felkészülni a szezonra! Az új menü megtervezése, egy látványos ráncfelvarrás mellett a megfelelő, korszerű és prémium minőségű fényvédelemről való gondoskodásnak is a teendők listáján a helye. Ha számba vesszük, milyen helyiségek igényelnek törődést, és eldöntjük, hosszútávú, megbízható megoldást keresünk, a nehezével meg is vagyunk – a többit nyugodtan rábízhatjuk az Árnyékolás.hu több mint 30 éves tapasztalatára és piacvezető árnyékolástechnikai termékeire.

Kerthelyiség: napernyők

A hangulatos, színpompás, szemre is gyönyörű formatervezésű oszlopos vagy oldalkaros napernyő modellek nem csak enyhet adó árnyat, hanem stílust, karaktert és eleganciát kölcsönöznek akár térköves, akár pázsitos kerthelyiségünknek. A másodgenerációs, kiemelkedő minőségéről, valamint korszerű kialakításáról ismert Scolaro időtálló termékei a fa- vagy fémszerkezet alkotóelemeitől a vászonig kiszolgálják még a legmagasabb elvárásokat is.

Keresve sem találni látványosabb, vendégmarasztalóbb árnyékolót a napernyőknél

Nem csupán kisméretű darabokról van szó! Az oszlopos Palladio Standard napernyők például akár 4×4 méteres méretben is elérhetők, míg a Capri White-ot 5×5 méteres átmérőig gyártják. Az oldalkaros Palladio Poker pedig valóságos óriás: 7×7 méteres fesztávja alatt akár 8-10 asztalra is teríthetünk. Az igazi olasz életérzés nyáron a legromatikusabb – engedjük vendégeinket finom ételeink, italaink mellett gondolatban Nápoly, Róma tereire elkalandozni!

Terasz: napellenző

Ahány épület, annyiféle balkon és terasz. Szerencsére az Árnyékolás.hu-nál mindenre tudunk megoldást, ráadásul olyat, amit tíz év múlva is tökéletesen működik majd. Egy napellenző ugyanis csak akkor hosszú élettartamú, ha szerkezete, valamennyi szerelvénye, ponyvája, sőt, még a ponyvát varró cérnája is átlagon felüli minőséget képvisel. A Bat által gyártott alkatrészek, a Sattler textilek és a Tenara cérnái pontosan ezt az időtállóságot szavatolják. A Somfy motorizációs megoldásai pedig megadják azt a kényelmet a mozgatásban, amire a Nyugat-európai éttermek megoldásait látva titkon mindannyian vágyunk. 

Kávézók, bárok, hotelek ma már számtalan prémium árnyékoló közül választhatnak

Választékunkban számos modell megtalálható, így érdemes alaposan körülnézni. Nagyobb teraszok profi árnyékolására például a Victory könyökkaros napernyőket javasoljuk, melyek 5 méteres kinyúlásukkal – különösen erős szerkezetüknek köszönhetően – hatalmas területet képesek lefedni. L alakú teraszok esetén az oldalról besütő fény szabályozását rábízhatjuk a Caduta-ra, míg homlokzatokra és mennyezetekre elsősorban a Genova-t ajánljuk. Színek terén pedig szabad a vásár: a német, de Európán túl Észak-Amerikában és Ázsiában egyaránt az élvonalba tartozó Sattler nem ismer lehetetlent. Álmodja meg a tökéletes napellenzőt étterméhez, kávézójához, és bízza ránk a megvalósítást!

A belső terek árnyékolástechnikája

Reluxa vagy zsaluzia – a választás szabadsága, mint minden esetben, most is megnyugtató. A napfényes udvarra vagy utcafrontra néző ablakoknál helyet foglaló vendégeinket számos megoldással óvhatjuk a szemet zavaró csillogástól, illetve a bőrre káros UV sugaraktól. A helyiség stílusához, az enteriőr dizájnjához könnyedén megtalálhatjuk a számunkra legmegfelelőbb alternatívát.

A belső terekből is könnyedén, stílusosan kiszűrhető a bántó napfény

A nyílászáró külső oldalára szerelt, alumíniumból gyártott, kívánság szerint kézzel vagy motorral működtethető zsaluzia prímán ellenáll az időjárás viszontagságainak, de a friss levegőnek szabad utat enged. A jól ismert és méltán népszerű reluxa az ablakok, üvegportálok belső oldalára kerül. Segítségével egyetlen mozdulattal szabályozható a bejövő fény mennyisége, iránya, valamint a belátás mértéke. A színpaletta több mint 60 árnyalatból áll, így, ha akarjuk, szolidan környezetébe olvadó, ha úgy tetszik, feltűnőségével szemet vonzó lehetőség mellett dönthetünk.

A prémium fényvédelem ma már nem luxus. Gondolkodjon előre, nyugodtan kérjen tanácsot, tervezzünk együtt, közösen – az Árnyékolás.hu csapata áll az új kihívások elébe! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük