Oszlopos napernyő

Oszlopos napernyők | Oldalkaros napernyők | Napernyő kiegészítők

Napernyőink a felhasznált minőségi anyagoknak köszönhetően garantálja hosszú élettartamukat, tartósságukat hisz ezek az árnyékolók a Földközi-tenger országaiban is megállják helyüket. A szerkezetek tartósak, az anyagok sokáig megtartják eredeti szépségüket. Minden termékünk biztonságos kivitelű, az utolsó csavarig magas minőségű anyagból készült, ami vásárlóink hosszútávú érdekeit szolgálja.

A szerkezetek tartósak, az anyagok sokáig megtartják eredeti szépségüket. Minden termékünk biztonságos kivitelű, az utolsó csavarig magas minőségű anyagból készült, ami vásárlóink hosszútávú érdekeit szolgálja.

Forgalmazott oszlopos napernyő típusaink:

Palladio standard napernyő

Palladio standard Az egyik legkeresettebb, ezért mondhatjuk legáltalánosabban forgalmazott napernyőnk, könnyű, egyszerűen mozgatható, hosszú élettartamú típus.

Palladio telescopic napernyő

Palladio telescopicA minden igényt kielégítő darab. Egyszerű használhatósága és ideális méretei a legtöbb igényt kielégítik.

Napoli standard napernyő

Napoli standard Az alumínium váz és szerkezet mely szinterezéssel kapja meg a kültéri használathoz szükséges felületkezelést valamint a hosszú élettartamot garantáló textil alapanyag még "ipari" használat mellett is tökéletes működést garantál hosszú távon.

Leonardo telescopic napernyő

Napoli telescopic Az esztétikus alumínium váz és szerkezet valamint az kiválóan elkészített textil különleges megjelenést kölcsönöz a napernyőnek. A váz szinterezéssel kapja meg a kültéri használathoz szükséges felületkezelést. Még akár "ipari" használat mellett is tökéletes működést garantál hosszú távon.

Capri White napellenző

Capri 6 x 6 méter azaz 36 m2 árnyék egyben!