Napernyő típusok | napernyők minden igényre

Oszlopos napernyők | Oldalkaros napernyők | Napernyő kiegészítők

Napernyőink a felhasznált minőségi anyagoknak köszönhetően garantálja hosszú élettartamukat, tartósságukat hisz ezek az árnyékolók a Földközi-tenger országaiban is megállják helyüket.

A szerkezetek tartósak, az anyagok sokáig megtartják eredeti szépségüket. Minden termékünk biztonságos kivitelű, az utolsó csavarig magas minőségű anyagból készült, ami vásárlóink hosszútávú érdekeit szolgálja.

Forgalmazott napernyő típusaink:

Galileo oldalkaros napernyő

Galileo oldalkaros napernyőÚj napernyő modell. Különleges szerkezeti kialakításának köszönhetően állítható dőlésszögű, összezárva pedig extra helytakarékos napernyő.

Palladio standard napernyő

Palladio standard Az egyik legkeresettebb, ezért mondhatjuk legáltalánosabban forgalmazott napernyőnk, könnyű, egyszerűen mozgatható, hosszú élettartamú típus.

Palladio telescopic napernyő

Palladio telescopicA minden igényt kielégítő darab. Egyszerű használhatósága és ideális méretei a legtöbb igényt kielégítik.

Palladio braccio napernyő

Palladio braccio napernyőA gyártásnál használt maximális terhelhetőségű anyagok egyesítésével készült napernyő a kertek, teraszok tökéletes választása hosszú távra.

Leonardo braccio napernyő


Leonardo braccio Az oldalkaros napernyők új generációjának tagja. A felhasznált alapanyagok, mint az Iroko fa, az alumínium és a szürkére szinterezett acél elemek a hosszú élettartamot garantálják az esztétikus, modern megjelenés mellett.

 

Torino braccio napernyő

Torino braccio Az új típusú napernyők egyszerűbb képviselője bár élettartamot tekintve a felhasznált anyagok megfelelően hosszú távon teljesítenek.

Napoli standard napernyő

Napoli standard Az alumínium váz és szerkezet mely szinterezéssel kapja meg a kültéri használathoz szükséges felületkezelést valamint a hosszú élettartamot garantáló textil alapanyag még "ipari" használat mellett is tökéletes működést garantál hosszú távon.

Leonardo telescopic napernyő

Napoli telescopic Az esztétikus alumínium váz és szerkezet valamint az kiválóan elkészített textil különleges megjelenést kölcsönöz a napernyőnek. A váz szinterezéssel kapja meg a kültéri használathoz szükséges felületkezelést. Még akár "ipari" használat mellett is tökéletes működést garantál hosszú távon.

Napoli braccio napernyő

Napoli braccio Az alumínium szerkezet és váz, mely szürkére van szinterezve modern külsőt biztosít a napernyőnek.

Palladio Poker napernyő

Palladio Poker A napernyők napernyője! 7 x 7 méteres méretével akár teljes éttermi teraszok árnyékolására is alkalmas.