Retro napellenző

Retro napellenzőKülönleges, kovácsoltvas bukókarokkal rendelkező árnyékoló, mely igazán egyedi stílust ad a háznak. Használatát 450 cm szélességig ajánljuk.

Jól kiegészíthető: motorizálható, automatizálható.

Négyzetes vagy kör keresztmetszetű, különlegesen szép, valódi kovácsoltvas karokkal szerelt napellenző. Maximális szélessége 450 cm, kinyúlása maximum 150 cm.

Kifejezetten ehhez a formához tervezett alumínium védőtetővel bővíthető a tartósság növelése érdekében.

Kérjen és kapjon árajánlatot, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat. Amennyiben teljes napellenző választékunkra kíváncsi azt a napellenző oldalunkon tekintheti meg.

Retro napellenző Retro napellenző Retro napellenző Retro napellenző


Napellenző minősítések

CE minősítés TÜV minősítés SGS minősítés


Napellenzőhöz kapcsolódó információk

Kapcsolódó referenciák

Genova árnyékoló naphálóval, nappali árnyékolására

Genova típusu árnyékoló Ürömön: A nappali fény és főleg hővédelme céljából javasoltuk ezt a megoldást.

A nappali szoba fény és főleg hővédelme céljából javasoltuk ezt a megoldást. A napháló biztosítja a kiláthatóságot és mégis nagyon jó hatásfokkal védi a lakást a felmelegedés ellen. A Megrendelő utólagos véleménye szerint a klímát felesleges is volt felszereltetni.

Balkon árnyékolás Genova típussal

Balkon árnyékolás Genova típussalA teraszomra pont ilyen árnyékolót szerettem volna. A Nap sem süt be és a szomszédoktól elzárt kis teraszt tudok kialakítani. Köszönöm, hogy segítettek a megfelelő árnyékoló kiválasztásában.

Dr. M. G.
Budapest