Genova napellenző

Genova napellenzőA Genova típusú napellenzőt, mely oldalsínben vezetett, billenőkarral és anélküli kivitelben is szívesen javasoljuk balkonok, loggiák napvédelmére.

Naphálóval jól kombinálható, így a megfelelő légmozgás is biztosítható egyszerre.

A karok csuklópontjai a vezetősínben mozognak, a tetszőlegesen választható optimális helyzetben fixálhatóak. Mozgástartománya 0°-tól 160°-ig terjed. A napellenző konzolok kialakítása miatt homlokzati és mennyezeti szerelhetősége is megoldható.

A rendelhető maximális méret 500 cm szélességű 300 cm magasság mellett. Karos típus esetén a kar kinyúlása 50 cm.

Kérjen és kapjon árajánlatot, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat. Amennyiben teljes napellenző választékunkra kíváncsi azt a napellenző oldalunkon tekintheti meg.

Genova napellenző Genova napellenző Genova napellenző Genova napellenző Genova napellenző


Termék minősítés

CE minősítés TÜV minősítés SGS minősítés


Kapcsolódó információ

Kapcsolódó referenciák

Genova árnyékoló naphálóval, nappali árnyékolására

Genova típusu árnyékoló Ürömön: A nappali fény és főleg hővédelme céljából javasoltuk ezt a megoldást.

A nappali szoba fény és főleg hővédelme céljából javasoltuk ezt a megoldást. A napháló biztosítja a kiláthatóságot és mégis nagyon jó hatásfokkal védi a lakást a felmelegedés ellen. A Megrendelő utólagos véleménye szerint a klímát felesleges is volt felszereltetni.

Balkon árnyékolás Genova típussal

Balkon árnyékolás Genova típussalA teraszomra pont ilyen árnyékolót szerettem volna. A Nap sem süt be és a szomszédoktól elzárt kis teraszt tudok kialakítani. Köszönöm, hogy segítettek a megfelelő árnyékoló kiválasztásában.

Dr. M. G.
Budapest