Caduta napellenző

Caduta napellenző

A Caduta típus a legegyszerűbb napellenzőnk, ennek ellenére bizonyos balkonok esetén mégis a legjobb (árarányban is) választás.

Ez a modell választható 50–70 cm-es kitámasztókarral vagy kar nélkül is. A karok 0°-tól 180°-ig mozgathatók, így biztosítják a kb. 20 féle beállítható dőlésszöget. A napellenző mozgatható kézzel, illetve motorral is.

A konzol kialakítása lehetővé teszi homlokzati és mennyezeti szerelhetőségét is.

Javasolt maximális mérete 500 cm széles, 250 cm magasságú textillel. Gyakran használjuk L alakú teraszok oldalárnyékolására is a könyökkaros típus mellett, az oldalról besütő fény szabályozására.

 

Kérjen és kapjon árajánlatot, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat. Amennyiben teljes napellenző választékunkra kíváncsi azt a napellenző oldalunkon tekintheti meg.

 

Caduta napellenző részlete Caduta napellenző részlete Casuta napellenző részlete


Napellenző minősítések

CE minősítés TÜV minősítés SGS minősítés


Napellenzőhöz kapcsolódó információk

Kapcsolódó referenciák

Genova árnyékoló naphálóval, nappali árnyékolására

Genova típusu árnyékoló Ürömön: A nappali fény és főleg hővédelme céljából javasoltuk ezt a megoldást.

A nappali szoba fény és főleg hővédelme céljából javasoltuk ezt a megoldást. A napháló biztosítja a kiláthatóságot és mégis nagyon jó hatásfokkal védi a lakást a felmelegedés ellen. A Megrendelő utólagos véleménye szerint a klímát felesleges is volt felszereltetni.

Balkon árnyékolás Genova típussal

Balkon árnyékolás Genova típussalA teraszomra pont ilyen árnyékolót szerettem volna. A Nap sem süt be és a szomszédoktól elzárt kis teraszt tudok kialakítani. Köszönöm, hogy segítettek a megfelelő árnyékoló kiválasztásában.

Dr. M. G.
Budapest