Armony (Qubica) tokozott napellenző

Armony tokozott napellenzőEz cégünk csúcsterméke a könyökkaros tokozott napellenzők között! Erősített kivitel. Maximum 6 x 3,6 méteres méretig gyártjuk.

Jól kiegészíthető: motorizálható, automatizálható, melyet igazából igényel is. Választható beépített világításával terasza tökéletes árnyékolója.

Az Armony típusú, teljesen zárt tokozott, könyökkaros napellenző, fix, különálló oldal konzollal, és fali rögzítő talppal kerül felszerelésre.

Javasolt maximális mérete: szélesség 600 cm, kinyúlás 360 cm 70 mm-es ponyvahengerrel.

A tokozat három különálló részből áll, melyeket úgy szerelünk össze, hogy a napellenző teljesen zárt tokrendszerben helyezkedik el. A konzolok lehetővé teszik a napellenző homlokzati valamint mennyezeti szerelését is.

Kérjen és kapjon árajánlatot, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat. Amennyiben teljes napellenző választékunkra kíváncsi azt a napellenző oldalunkon tekintheti meg.

 

Armony napellenző ezüst tokozat Armony napellenző bronz tokozat Armony napellenző acél tokozat


Napellenző minősítések

CE minősítés TÜV minősítés


Napellenzőhöz kapcsolódó információk


Napellenző árak

 

Szélesség / Karkinyúlás 160 cm
210 cm
260 cm
310 cm
360 cm
410 cm 
251 - 300    -
-
-
-
301 - 360      -
-
-
361 - 400     ,- -
-
401 - 480       ,-
481 - 500        
501 - 600        
601 - 700     -

A táblázatban szereplő árak bruttó árak, a 27% ÁFA-t TARTALMAZZÁK!

Kérjen és kapjon komplett árajánlatot, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat.

Kapcsolódó referenciák

Napellenző gerendaházon, szarufára szerelve

Napellenző gerendaházon, szarufára szerelve Napellenzőt szereltünk egy gerendaház szarufáira.

Napellenzők egy belvárosi tetőteraszon

Napellenzők belvárosi tetőteraszonA belvárosi lakás hatalmas terasza használhatatlan volt a hőségtől, sőt a alkást is folyamatosan melegítette. A három napellenző mindkét problémát orvosolta.