Antique napellenző

Antique napellenzőIgazán igényes kivitelű, antik stílusú árnyékoló. Egyedisége miatt nagyon szép, történelmi helyekre tervezett termék, melynek használatát 450 cm szélességig ajánljuk.

Jól kiegészíthető: motorizálható, automatizálható.

Az Antique típusú árnyékolónk egy különleges formavilágú, egyedi napellenző, alumíniumból készült karokkal és illesztésekkel. Javasolt maximális szélessége 450 cm, kinyúlása maximum 175 cm lehet.

Kifejezetten ehhez a formához tervezett alumínium védőtetővel bővíthető a tartósság növelése érdekében a napellenző.

Kérjen és kapjon árajánlatot, tudja meg a végösszeget azonnal! online árajánlatadónk 1 percen belül elküldi Önnek a megadott adatok alapján összeállított árajánlatunkat. Amennyiben teljes napellenző választékunkra kíváncsi azt a napellenző oldalunkon tekintheti meg.

Antique napellenző karok Antique napellenző kar csatlakozás Antique napellenző kar vég


Termék minősítés

CE minősítés TÜV minősítés SGS minősítés


Kapcsolódó információ

Kapcsolódó referenciák

Balkon árnyékolás Genova típussal

Balkon árnyékolás Genova típussalA teraszomra pont ilyen árnyékolót szerettem volna. A Nap sem süt be és a szomszédoktól elzárt kis teraszt tudok kialakítani. Köszönöm, hogy segítettek a megfelelő árnyékoló kiválasztásában.

Dr. M. G.
Budapest

Genova árnyékoló naphálóval, nappali árnyékolására

Genova típusu árnyékoló Ürömön: A nappali fény és főleg hővédelme céljából javasoltuk ezt a megoldást.

A nappali szoba fény és főleg hővédelme céljából javasoltuk ezt a megoldást. A napháló biztosítja a kiláthatóságot és mégis nagyon jó hatásfokkal védi a lakást a felmelegedés ellen. A Megrendelő utólagos véleménye szerint a klímát felesleges is volt felszereltetni.