Miért az Árnyékolás.hu?

Árnyékolástechnikát csak az ÁRnyékolás.hu-tól

A hazai piac elég nagy, a napellenzőt, napernyőt rendelni kívánók számos lehetőség közül válogathatnak. Nekünk három fő érvünk van, Ön miért döntsön az Árnyékolás.hu prémium termékei mellett!

Stílusos, minőségi, egyedülállóan hosszú élettartamú árnyékolástechnikai termékek forgalmazása kizárólag világszínvonalú beszállítókkal, illetve kivételes szaktudással rendelkező csapattal lehetséges. Az árnyékolástechnika egy izgalmas, dinamikusan fejlődő ágazat, ahol a folyamatos technikai újítások miatt nagy odafigyelést, gyors adaptációs készséget igényel, hogy valaki naprakész maradjon, és vásárlói számára valóban a legmodernebb, legkiválóbb modelleket sorakoztathassa fel.

Mi, az Árnyékolás.hu csapata büszkék vagyunk arra, hogy több mint 30 éves szakmai tapasztalatunk, piacvezető partnereink, valamint hozzáértő, gyakorlott kollégáink megkülönböztetnek minket versenytársainktól. E három pillér az, amiért kiterjedt, visszatérő ügyfélkörünk bennünket választ. Tudják ugyanis, a nálunk forgalmazott redőnyök, reluxák, napellenzők és napernyők nem csupán 1-2 szezonra szólnak.

1989 óta vagyunk a hazai árnyékolástechnika piac prémium szereplője

1989 óta a piacon

A rendszerváltást követően az Árnyékolás.hu egyike volt a legelső budapesti árnyékolástechnika vállalkozásoknak. Termékpalettánkat a felmerülő hazai igényeknek megfelelve, valamint a nyugati országokban elérhető innovációk tudatos felkutatásával, piacra való bevezetésével folyamatosan bővítettük. Ennek köszönhetően ma, több mint 31 évvel az alapítást követően, az árnyékolástechnika legnépszerűbb és legidőtállóbb megoldásaival várjuk ügyfeleinket. Termékeink között megtalálható

Immár másodgenerációs családi vállalkozásunkat úgy építettük fel, hogy ügyfeleinket – bármi is legyen elképzelésük – mindig a legkorszerűbb módszerekkel, a legigényesebb feltételekkel tudjuk kiszolgálni.

Élen járó partnerek

Az elmúlt évtizedek alatt alaposan felmértük, megismertük az európai, illetve tengerentúli prémium beszállítókat, és közülük kizárólag azokkal szerződtünk, akik megfelelnek az Árnyékolás.hu által garantált minőségnek, vásárlóink elvárásainak. Partnereinkre _ örömmel mondhatjuk, méltán vagyunk büszkék: rajtuk keresztül az oldalkaros napernyő megoldásoktól a balkon árnyékolók során át egészen az alumínium reluxákig minden termékünk alapanyaga és szerkezei eleme a legmagasabb kategóriát képviseli.

Kizárólag élvonalbeli partnerekkel dolgozunk – mint például a Somfy-val

Színtartós, UV szűrős, fizikai jellemzőit hosszú évekig megtartani képes vásznainkat a Sattler, míg a ponyvák varrásához használt, kültérre tervezett, akár extrém hatásoknak is tartósan ellenálló cérnát a Tenara szállítja. Napellenzőink szerkezeti elemeinél, fémalkatrészeinél a kategóriájában világelső Bat Group-ra támaszkodunk, akik maximális tartósságú zártszelvényei és öntvényei kiváló vázat alkotnak ügyfeleink napellenzői számára. A precíziós kialakítás, a folyamatosan ellenőrzött gyártási folyamatok a Somfy-t, motorizálásért felelős partnerünket is messzemenően jellemzik. Az Árnyékolás.hu napellenzőit, redőnyeit, belső árnyékolóit működtető motoros mozgatás és automatizálás extra komfortot és kényelmet teremt, így nyugodt szívvel ajánljuk ügyfeleinknek.

Szemet gyönyörködtető, UV biztos árnyékot nyújtó oldalkaros, illetve oszlopos napernyőinket az olaszok büszkeségétől, a Scolaro-tól szállítjuk be. A kifogástalan design, a folyamatosan fejlesztett technikai megoldások, valamint a minőségi alapanyagok és textilek a legmagasabb elvárásnak, a legkifinomultabb ízlésnek is megfelelnek.

Kivételes kollégák

Természetesen mindez kevés lenne magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező, ugyanakkor pontosan és tisztán dolgozó munkatársak nélkül. Az Árnyékolás.hu-nál kiemelt hangsúlyt fektetünk csapatunkra is. Célunk, hogy ügyfeleinknek minden tekintetben a legjobbat adjuk, ezért például a helyszínre – akár felmérésről, akár felszerelésről van szó – a megbeszélt időben, pontosan érkezünk.

kék vagyunk jól képzett, tapasztalt, pontos kollégáinkra

Kollégáink évek óta együtt dolgoznak, így a munka valóban olajozottan megy. Meggyőződésünk, hogy kizárólag termékeinket mélyrehatóan ismerő szakértő adhatja a legjobb tanácsot, ezért csapatunk minden tagja tájékozott a portfóliónkban megtalálható bevált modellekről, csak úgy, mint a legújabb innovációkról. Helyszíni felmérésnél, illetve bemutatótermünkben ügyfeleink így valóban a legjobb kezekben vannak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük