Kedves Vásárlónk/Partnerünk,

A kialakult járványügyi helyzetre tekintettel bemutatótermünkben és irodánkban korlátozzuk a személyes ügyintézés lehetőségét. A személyes ügyintézés elkerülésével csökkenthetőek a megfertőződés kockázatai, és ezzel is hozzájárulhatunk a járvány terjedésének mérsékléséhez és vigyázhatunk egymás és kollégáink egészségére.

A bemutatóterem tehát korlátozott szolgáltatásokkal üzemel, személyes ügyintézésre ajánlott előzetesen bejelentkezni. Az online megrendelések, gyártás, kiszállítás, helyszíni felmérés továbbra is zavartalanul üzemel.

Személyes ügyintézésre előzetes e-mailes vagy telefonos bejelentkezés után korlátozottan tudunk lehetőséget biztosítani.

A bevezetett intézkedések visszavonásig érvényesek 2020. novemberétől a Fehér és Társai Kft. minden egységében.

Kérjük mielőtt telefonálna, részesítse előnyben az e-mailes ügyintézést. Kollégáink minden e-mailre válaszolnak.

E-mailes elérhetőségek:

Árnyékolástechnika: info@arnyekolas.hu

Kertishop: info@kertishop.com

Big Green Egg: hello@greenegg.hu

Telefonos elérhetőségek:

Ügyfélszolgálat: 

+3613877909 (korlátozott ügyeleti időszak)

Árnyékolástechnika: 

+36703173241 – id. Fehér András 

Big Green Egg: 

+36307315704 – Kertész Ábel

+36703173242 – ifj. Fehér András

Folyamatban lévő megrendelések:

Minden kedves ügyfelünket szeretnénk biztosítani arról, hogy a már leadott megrendelések teljesítése folyamatban van. Minden folyamatban lévő ügyben felvesszük Önökkel a kapcsolatot, és megpróbáljuk a kialakult helyzetre való tekintettel a legjobb megoldást megtalálni.

Új megrendelések:

Megrendeléseket felveszünk, azokat futárszolgálattal kézbesíteni tudjuk. A jelen helyzetre való tekintettel a megszokottnál hosszabb szállítási idő előfordulhat. Faszén, törékeny kerámia kiegészítők és egyéb szállításra nem alkalmas termékek megrendelése esetén kérjük előre, e-mailben érdeklődjön és biztosítunk lehetőséget személyes átvételre. Amennyiben a kiszállítás nem megoldható, az átvétel módjáról a rendelés feldolgozása után egyeztetünk. A megrendelésekről távszámlát küldünk, ezért érvényes e-mail címre van szükség. Személyes átvételre csak indokolt esetben van lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

Kérjük megértésüket és türelmüket! Köszönjük, hogy Ön is együttműködik velünk.

Vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel,

a Fehér és Társai Kft. munkatársai és vezetősége