Összesen 1 találat

Az EUR árfolyam ingadozása miatt szinte naponta változnak alapanyag beszerzési áraink, ezért pillanatnyilag minden online árajánlatunk TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Amennyiben a szerelés összköltsége nem éri el a bruttó 12.000 Ft-t akkor ezen összeg fizetendő.

Az Ön által megadott paraméterek alapján az alapkivitelű opciók nélküli (párnafa, rugdosó, fék, stb) szúnyogháló(k)ra a fenti táblázatban kiszámolt bruttó árat tudjuk Önnek tájékoztató árajánlatként adni.Szerelési helyszín választása esetén az ár tartalmazza, a termék, a szerelés költségét (normál adottságok mellett), szállítás költségeit és a 27% Áfa-t is.  Az ár zsanéros ajtó esetén a a rugdosó profil árát  tartalmazza felára 4.500 Ft/m. Nagyobb hálók esetén javasoljuk lassító fék beépítését melynek felára bruttó 4.500 Ft/db

Szereléssel, szállítással kért árkalkulációnk tájékoztató jellegű, végleges árajánlatot a helyszíni adottságok ismeretében és pontosított igényfelmérés után tudunk adni. Az ajánlott ár megfelelő méret választás esetén, normál szerelési körülmények mellett értendő és általában megegyezik a tényleges végösszeggel. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Felmérés, szaktanácsadás: cégünk által felszerelésre kerülő termékek esetén Budapesten cégünktől mért távolságtól függően bruttó 50.000,- Ft  és 150.000,- Ft közötti, illetve feletti megrendeléskor díjtalan. Abban az esetben, ha Ön nem rendeli meg a terméket csak helyszíni szaktanácsadást kér annak a díja bruttó Budapesten 10.000,- Ft, melyet 15 napon belüli megrendelés esetén a vételárba beszámítunk. A cégünktől való távolság meghatározásában a www.utvonalterv.hu adatait vesszük alapul.

Megrendelés menete: Ön megkapta és most olvassa részletes árajánlatunkat, így lehetősége van megismerni az árakat, minőséget és a szolgáltatást. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, kattintson az árajánlatban található visszahívást kérő linkre. Adja meg a telefonszámát és a szerelés címét. Ezt követő munkanapon munkatársunk felkeresi Önt telefonon és időpontot egyeztet a felmérésre és megrendelésre. Felméréskor az ajánlatot pontosítjuk, a megrendeléshez szükséges előleg megfizetése mellett a megrendelés meg is történik és a gyártás el is indul. Majd a vállalt szerelési határidőben elvégezzük a felszerelést.

Szerelés: Vásárlóink folyamatos, magas minőségi szintű kiszolgálásának érdekében, szerelést csak Cégünk 25-30 Km-es körzetében végzünk.  A szerelés hétköznap, munkaidőben reggel 7 és 17 óra között történik. Ettől eltérő időpont esetén egyedi megállapodás alapján tudunk szerelést végezni.

Felhasznált anyagok: minőségi besorolása 1. osztály.

Garancia: rendeltetésszerű használat estén 1 év.

Fizetés: 50% szerződéskötéskor, a fennmaradó rész átadás-átvétel után helyszínen készpénzben.

Szállítás: az írásos megrendelő és előleg megérkezésétől számított kb. hozott méretre legyártva szerelés nélkül 25-30 munkanap a RAL szín + 10 munkanap, szerelve 25-35 munkanap a RAL szín + 10 munkanap. A szerelés hétköznap, munkaidőben reggel 7 és 17 óra között történik. Ettől eltérő időpont esetén egyedi megállapodás alapján tudunk szerelést végezni.

Ajánlat érvényessége: kiállítástól számított 15 nap.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem kattintson a “Kattintson ide, ha érdekli ajánlatunk, visszahívjuk!” linkre, adja meg telefonszámát és kollégánk a következő munkanapon fel is veszi Önnel a kapcsolatot.

Felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére a (06 1) 3 877909-es telefonunkon.

Megrendelését előre is köszönjük.