Összesen 15 találat

FONTOS!Cégünk szeptember 2-ig nyári szabadság miatt zárva tart. Megkereséseikre csak azután áll módunkban válaszolni majd! Mivel a megújult honlapunk most indult el, ezért a kalkulátor még folyamatosan apróbb csiszolgatásokon esik át az olyan hibákkal amiket tesztelés alatt nem vettünk észre. Ezért az első két hétben előforduló hibás számolásokért előre is elnézésüket kérjük. Amennyiben bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjük jelezze számunkra az info@arnyekolas.hu email címünkre. Köszönjük megértését!

Az Ön által megadott paraméterek alapján a szalagfüggöny(ök)re a fenti táblázatban kiszámolt bruttó árat tudjuk Önnek tájékoztató árajánlatként adni. Szerelési helyszín választása esetén az ár minden költséget tartalmaz, tehát a szerelés, szállítás költségeit és a 27% Áfa-t is tartalmazza. Saját szerelés választása esetén telephelyünkön történő átvételt biztosítunk. Oldal falra történő szereléskor a konzolok felára 600-1.000 Ft/konzol.

Előzetes árkalkulációnk tájékoztató jellegű, végleges árajánlatot a helyszíni adottságok ismeretében és pontosított igényfelmérés után tudunk adni. Az ajánlott ár megfelelő méret választás esetén, normál szerelési körülmények mellett értendő és általában megegyezik a tényleges végösszeggel. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Felmérés, szaktanácsadás: cégünk által felszerelésre kerülő termékek esetén Budapesten cégünktől mért távolságtól függően bruttó 40.000,- Ft  és 100.000,- Ft közötti, illetve feletti megrendeléskor díjtalan. Abban az esetben, ha Ön nem rendeli meg a terméket csak helyszíni szaktanácsadást kér annak a díja bruttó Budapesten 5.000,- Ft, melyet 15 napon belüli megrendelés esetén a vételárba beszámítunk. A cégünktől való távolság meghatározásában a www.utvonalterv.hu adatait vesszük alapul.

Megrendelés menete: Ön megkapta és most olvassa részletes árajánlatunkat, így lehetősége van megismerni az árakat, minőséget és a szolgáltatást. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, kattintson az árajánlatban található visszahívást kérő linkre. Adja meg a telefonszámát és a szerelés címét. Ezt követő munkanapon munkatársunk felkeresi Önt telefonon és időpontot egyeztet a felmérésre és megrendelésre. Felméréskor az ajánlatot pontosítjuk, a megrendeléshez szükséges előleg megfizetése mellett a megrendelés meg is történiik és a gyártás el is indul. Majd a vállalt szerelési határidőben elvégezzük a felszerelést.

Szerelés: Vásárlóink folyamatos, magas minőségi szintű kiszolgálásának érdekében, szerelést csak Budapest 40 Km-es körzetében végzünk.  A szerelés hétköznap, munkaidőben reggel 7 és 17 óra között történik. Ettől eltérő időpont esetén egyedi megállapodás alapján tudunk szerelést végezni.

Felhasznált anyagok: minőségi besorolása 1. osztály.

Garancia: rendeltetésszerű használat estén 1 év.

Fizetés: 50% szerződéskötéskor, a fennmaradó rész átadás-átvétel után helyszínen készpénzben.

Szállítás: az írásos megrendelő és előleg megérkezésétől számított hozott méretre legyártva szerelés nélkül 15 munkanap, szerelve 15-20 munkanap.

Ajánlat érvényessége: kiállítástól számított 15 nap.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem kattintson a “Kattintson ide, ha érdekli ajánlatunk, visszahívjuk!” linkre, adja meg telefonszámát és kollégánk a következő munkanapon fel is veszi Önnel a kapcsolatot.

Felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére a (06 1) 3 877909-es telefonunkon.

Megrendelését előre is köszönjük.