Stílusos árnyékolás

A roletta az egyik legismertebb belső árnyékoló. Dekoratív, a helyiség stílusához mintájával és színével illeszkedő roletta a hagyományos és modern lakások, gyerekszobák, irodák, kórházak, iskolák egyik legelterjedtebb berendezési tárgya. Színei a szalagfüggöny színéhez illeszthető, mely így a belső terekben egységességet mutat. A leghatékonyabb hő visszaverő hatással a "thermo" változat rendelkezik.

Sokoldalú felhasználás

Mazgatásuk rugós, gyöngyláncos vagy motorral működtetett is lehet. Motorizált változata Elero és Somfy berendezésekkel kombinálható. A roletta fém- és műanyagkonzolokkal ajtókra, ablakokra egyaránt rögzíthetőek. Ferde tetőtéri nyílásoknál az alsó feszítőrúd teljesen lehúzott állapotban is tartható, de az árnyékolt felület akár - több pár akasztó felszerelésével - változtatható megoldást is adhat. Tokozott rolettával azonban akár a teljes sötétítés is elérhető.

Széles textilválaszték

Az általunk gyártott roletták szerkezete alumínium elemekből, valamint változatos színű és minőségű textíliából áll. Közel 100 különböző szín és mintaválasztékban forgalmazzuk öt árkategóriában, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kivitelt az egyszerűbb színektől a legizgalmasabb színekenig.

Roletta típusaink

Egy termék se felelt meg a keresésnek.