Összesen 4 találat

FONTOS! Cégünk szeptember 2-ig nyári szabadság miatt zárva tart. Megkereséseikre csak azután áll módunkban válaszolni majd! Mivel a megújult honlapunk most indult el, ezért a kalkulátor még folyamatosan apróbb csiszolgatásokon esik át az olyan hibákkal amiket tesztelés alatt nem vettünk észre. Ezért az első két hétben előforduló hibás számolásokért előre is elnézésüket kérjük. Amennyiben bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjük jelezze számunkra az info@arnyekolas.hu email címünkre. Köszönjük megértését!

Az Ön által választott redőny műszaki leírása:

Az Ön által választott szolgáltatás leírása:

Az Ön által megadott paraméterek alapján a redőny(ök)re a fenti táblázatban kiszámolt bruttó árat tudjuk Önnek tájékoztató árajánlatként adni. Szerelési helyszín választása esetén az ár minden költséget tartalmaz, tehát a termék, szerelés, szállítás költségeit és a 27% Áfa-t is tartalmazza.

Saját szerelés: választása esetén a felmérést Megrendelő végzi, a termék telephelyünkön történő átvételét biztosítjuk. Ebben az esetben az ár a felszereléshez szükséges csavarok árát nem tartalmazza.

Szereléssel, szállítással kért árkalkulációnk tájékoztató jellegű, végleges árajánlatot a helyszíni adottságok ismeretében és pontosított igényfelmérés után tudunk adni. Az ajánlott ár megfelelő méret választás esetén, normál szerelési körülmények mellett értendő és általában megegyezik a tényleges végösszeggel. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Motoros redőny esetén:

– a szerelési díj a redőny komplett mechanikai felszerelését, a kapcsolók, vezérlők és a motorok villamos bekötését és a beüzemelést tartalmazza, de villanyszerelést nem, tehát a villamos vezetékek kiépítése a kapcsolókig és a kapcsolóktól a redőnytokig Megrendelõ feladata. Motoros rendszer telepítésekor minden motortól 60-100 cm távolságon belűl egy 65 mm-es kötöződoboz kialakítására van szükség beltérben és onnan egy 13,5 mm-es gégecsővel kell a motorhoz kiállni.

– az ajánlat motorizálásra vonatkozó része bizonyos motor választások esetén csak a szükséges motorok árát tartalmazza, a vezérlésekét (kapcsoló, távirányító, központi vezérlő,…) nem, azok abban az esetben a felmerülő igények alapján kerülnek összeállításra és utólagos felszámolásra. Ennek az oka az, hogy gyakran csak a motorokra van csupán szükség és a vezérlést a már beépített és a lakásban egységesen használt kapcsolócsalád végzi (pld.: Prodax, Legrand,…). Távirányítású rendszer esetén pedig a távirányítók, vezérlők száma, tudása adja meg a valós végösszeget.

– abban az esetben ha komplett motor csomagot választ vezérléssel együtt (pld.: motor távirányítóval, motor … érzékelővel) úgy természetesen a választott vezérlés árát is tartalmazza az ár.

Felmérés, szaktanácsadás: cégünk által felszerelésre kerülő termékek esetén Budapesten cégünktől mért távolságtól függően bruttó 40.000,- Ft  és 100.000,- Ft közötti, illetve feletti megrendeléskor díjtalan. Abban az esetben, ha Ön nem rendeli meg a terméket csak helyszíni szaktanácsadást kér annak a díja bruttó Budapesten 5.000,- Ft, melyet 15 napon belüli megrendelés esetén a vételárba beszámítunk. A  cégünktől való távolság meghatározásában a www.utvonalterv.hu adatait vesszük alapul.

Megrendelés menete: Ön megkapta és most olvassa részletes árajánlatunkat, így lehetősége van megismerni az árakat, minőséget és a szolgáltatást. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, kattintson az árajánlatban található visszahívást kérő linkre. Adja meg a telefonszámát és a szerelés címét. Ezt követő munkanapon munkatársunk felkeresi Önt telefonon és időpontot egyeztet a felmérésre és megrendelésre. Felméréskor az ajánlatot pontosítjuk, a megrendeléshez szükséges előleg megfizetése mellett a megrendelés meg is történik és a gyártás el is indul. Majd a vállalt szerelési határidőben elvégezzük a felszerelést.

Szerelés: Vásárlóink folyamatos, magas minőségi szintű kiszolgálásának érdekében, szerelést csak Budapest 30 Km-es körzetében végzünk. Amennyiben Ön ennél távolabb szeretné termékünket felszereltetni, szívesen javaslunk megbízható partnert Forgalmazóink közül.

Felhasznált anyagok: minőségi besorolása 1. osztály.

Garancia: rendeltetésszerű használat estén műanyag redőnyre 1 év, alumínium redőnyre 2 év, motorra 1+4 év, elektronikára 1 év.

Fizetés: 50% szerződéskötéskor, a fennmaradó rész átadás-átvétel után helyszínen készpénzben.

Szállítás: az írásos megrendelő és előleg megérkezésétől számított kb. hozott méretre legyártva szerelés nélkül 15 munkanap, szerelve 15-20 munkanap, a RAL egyedi szín meghosszabbítja további kb. 10 munkanappal. A szerelés hétköznap, munkaidőben reggel 7 és 17 óra között történik. Ettől eltérő időpont esetén egyedi megállapodás alapján tudunk szerelést végezni.

Ajánlat érvényessége: kiállítástól számított 15 nap.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem kattintson a “Kattintson ide, ha érdekli ajánlatunk, visszahívjuk!” linkre, adja meg telefonszámát és kollégánk a következő munkanapon fel is veszi Önnel a kapcsolatot.

Felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére a (06 1) 3 877909-es telefonunkon.

Megrendelését előre is köszönjük.