Showing all 9 results

Az Ön által megadott paraméterek alapján a napellenző(k)re a fenti táblázatban kiszámolt bruttó árat tudjuk Önnek tájékoztató árajánlatként adni. Szerelési helyszín választása esetén az ár minden költséget tartalmaz, tehát a szerelés (normál adottságok mellett), szállítás költségeit és a 27% Áfa-t is tartalmazza.

Hogy mire érdemes figyelni és mit is tud ez a napellenző ennyi pénzért? Nézze meg, érdemes: kattintson ide

Szereléssel, szállítással kért árkalkulációnk tájékoztató jellegű, végleges árajánlatot a helyszíni adottságok ismeretében és pontosított igényfelmérés után tudunk adni. Az ajánlott ár megfelelő méret választás esetén, normál szerelési körülmények mellett értendő és általában megegyezik a tényleges végösszeggel. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Saját szerelés: választása esetén a felmérést Megrendelő végzi, a termék telephelyünkön történő átvételét biztosítjuk. Ebben az esetben az ár a felszereléshez szükséges csavarok árát nem tartalmazza.

Ár befolyásoló tényezők lehetnek: szigetelt falra történő rögzítés ( 8.000 Ft/konzol), emeleti szerelés, bizonyos tégláknál szükség esetén HILTI csavarragasztó használata vagy különleges rögzítés igénye (pld.: szarufára), … A szerelés során felmerülő igények plusz költsége utólagosan kerül felszámolásra.

Motoros napellenző esetén:

– a szerelési díj a napellenző komplett mechanikai felszerelését, a kapcsolók, vezérlők és a motorok villamos bekötését és a beüzemelést tartalmazza, de villanyszerelést nem, tehát a villamos vezetékek kiépítése a kapcsolókig és a kapcsolóktól a napellenzőig Megrendelõ feladata. Motoros rendszer telepítésekor minden motortól 60-100 cm távolságon belűl egy 65 mm-es kötöződoboz kialakítására van szükség beltérben és onnan egy 13,5 mm-es gégecsővel kell a motorhoz kiállni.

– az ajánlat motorizálásra vonatkozó része bizonyos motor választások esetén csak a szükséges motorok árát tartalmazza, a vezérlésekét (kapcsoló, távirányító, központi vezérlő,…) nem, azok abban az esetben a felmerülő igények alapján kerülnek összeállításra és utólagos felszámolásra. Ennek az oka az, hogy gyakran csak a motorokra van csupán szükség és a vezérlést a már beépített és a lakásban egységesen használt kapcsolócsalád végzi (pld.: Prodax, Legrand,…). Távirányítású rendszer esetén pedig a távirányítók, vezérlők száma, tudása adja meg a valós végösszeget.

– abban az esetben ha komplett motor csomagot választ vezérléssel együtt (pld.: motor távirányítóval, motor … érzékelővel) úgy természetesen a választott vezérlés árát is tartalmazza az ár.

Felmérés, szaktanácsadás: cégünk által felszerelésre kerülő termékek esetén Budapesten cégünktől mért távolságtól függően bruttó 40.000,- Ft  és 100.000,- Ft közötti, illetve feletti megrendeléskor díjtalan. Abban az esetben, ha Ön nem rendeli meg a terméket csak helyszíni szaktanácsadást kér annak a díja bruttó Budapesten 5.000,- Ft, melyet 15 napon belüli megrendelés esetén a vételárba beszámítunk. A cégünktől való távolság meghatározásában a www.utvonalterv.hu adatait vesszük alapul.

Megrendelés menete: Ön megkapta és most olvassa részletes árajánlatunkat, így lehetősége van megismerni az árakat, minőséget és a szolgáltatást. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, kattintson az árajánlatban található visszahívást kérő linkre. Adja meg a telefonszámát és a szerelés címét. Ezt követő munkanapon munkatársunk felkeresi Önt telefonon és időpontot egyeztet a felmérésre és megrendelésre. Felméréskor az ajánlatot pontosítjuk, a megrendeléshez szükséges előleg megfizetése mellett a megrendelés meg is történik és a gyártás el is indul. Majd a vállalt szerelési határidőben elvégezzük a felszerelést.

Szerelés: Vásárlóink folyamatos, magas minőségi szintű kiszolgálásának érdekében, szerelést csak Budapest 30 Km-es körzetében végzünk. Amennyiben Ön ennél távolabb szeretné termékünket felszereltetni, szívesen javaslunk megbízható partnert Forgalmazóink közül. A szerelés hétköznap, munkaidőben reggel 7 és 17 óra között történik. Ettől eltérő időpont esetén egyedi megállapodás alapján tudunk szerelést végezni.

Felhasznált anyagok: minőségi besorolása 1. osztály, a karok TÜV, a szerkezetek CE minősítéssel rendelkeznek.

Garancia: rendeltetésszerű használat estén a napellenző szerkezetre 2+1 év, motorra 5 év, elektronikára 2 év.

Fizetés: 50% szerződéskötéskor, a fennmaradó rész átadás-átvétel után helyszínen készpénzben.

Szállítás: az írásos megrendelő és előleg megérkezésétől számított kb. hozott méretre legyártva típustól függően szerelés nélkül 15 munkanap, szerelve 20 munkanap.

Ajánlat érvényessége: kiállítástól számított 15 nap, maximum 320 Ft/EUR árfolyamig.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem kattintson a “Kattintson ide, ha érdekli ajánlatunk, visszahívjuk!” linkre, adja meg telefonszámát és kollégánk a következő munkanapon fel is veszi Önnel a kapcsolatot.

Felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére a (06 1) 3 877909-es telefonunkon.

Megrendelését előre is köszönjük.