Mind a(z) 11 találat megjelenítve

Az EUR árfolyam ingadozása miatt szinte naponta változnak alapanyag beszerzési áraink, ezért pillanatnyilag minden online árajánlatunk TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Az Ön által megadott paraméterek alapján a napellenző(k)re a fenti táblázatban kiszámolt bruttó árat tudjuk Önnek tájékoztató árajánlatként adni. Szerelési helyszín választása esetén az ár tartalmazza, a termék, a szerelés költségét (normál adottságok mellett), szállítás költségeit és a 27% Áfa-t is.

Hogy mire érdemes figyelni és mit is tud ez a napellenző ennyi pénzért? Nézze meg, érdemes: kattintson ide

Szereléssel, szállítással kért árkalkulációnk tájékoztató jellegű, végleges árajánlatot a helyszíni adottságok ismeretében és pontosított igényfelmérés után tudunk adni. Az ajánlott ár megfelelő méret választás esetén, normál szerelési körülmények mellett értendő és általában megegyezik a tényleges végösszeggel. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Ár befolyásoló tényezők lehetnek: szigetelt falra történő rögzítés ( 12.000 Ft/konzol), emeleti szerelés, bizonyos tégláknál szükség esetén HILTI csavarragasztó használata vagy különleges rögzítés igénye (pld.: szarufára), … A szerelés során felmerülő igények plusz költsége utólagosan kerül felszámolásra.

Motoros napellenző esetén:

– a szerelési díj a napellenző komplett mechanikai felszerelését, a kapcsolók, vezérlők és a motorok villamos bekötését és a beüzemelést tartalmazza, de villanyszerelést nem, tehát a villamos vezetékek kiépítése a kapcsolókig és a kapcsolóktól a napellenzőig Megrendelõ feladata. Motoros rendszer telepítésekor minden motortól 60-100 cm távolságon belűl egy 65 mm-es kötöződoboz kialakítására van szükség beltérben és onnan egy 13,5 mm-es gégecsővel kell a motorhoz kiállni.

– az ajánlat motorizálásra vonatkozó része bizonyos motor választások esetén csak a szükséges motorok árát tartalmazza, a vezérlésekét (kapcsoló, távirányító, központi vezérlő,…) nem, azok abban az esetben a felmerülő igények alapján kerülnek összeállításra és utólagos felszámolásra. Ennek az oka az, hogy gyakran csak a motorokra van csupán szükség és a vezérlést a már beépített és a lakásban egységesen használt kapcsolócsalád végzi (pld.: Prodax, Legrand,…). Távirányítású rendszer esetén pedig a távirányítók, vezérlők száma, tudása adja meg a valós végösszeget.

– abban az esetben ha komplett motor csomagot választ vezérléssel együtt (pld.: motor távirányítóval, motor … érzékelővel) úgy természetesen a választott vezérlés árát is tartalmazza az ár.

Felmérés, szaktanácsadás: cégünk által felszerelésre kerülő termékek esetén Budapesten cégünktől mért távolságtól függően bruttó 100.000,- Ft  és 200.000,- Ft közötti, illetve feletti megrendeléskor díjtalan. Abban az esetben, ha Ön nem rendeli meg a terméket csak helyszíni szaktanácsadást kér annak a díja bruttó Budapesten 10.000,- Ft, melyet 15 napon belüli megrendelés esetén a vételárba beszámítunk. A cégünktől való távolság meghatározásában a www.utvonalterv.hu adatait vesszük alapul.

Megrendelés menete: Ön megkapta és most olvassa részletes árajánlatunkat, így lehetősége van megismerni az árakat, minőséget és a szolgáltatást. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, kattintson az árajánlatban található visszahívást kérő linkre. Adja meg a telefonszámát és a szerelés címét. Ezt követő munkanapon munkatársunk felkeresi Önt telefonon és időpontot egyeztet a felmérésre és megrendelésre. Felméréskor az ajánlatot pontosítjuk, a megrendeléshez szükséges előleg megfizetése mellett a megrendelés meg is történik és a gyártás el is indul. Majd a vállalt szerelési határidőben elvégezzük a felszerelést.

Szerelés: Vásárlóink folyamatos, magas minőségi szintű kiszolgálásának érdekében, szerelést csak Budapest 30 Km-es körzetében végzünk. Amennyiben Ön ennél távolabb szeretné termékünket felszereltetni, szívesen javaslunk megbízható partnert Forgalmazóink közül. A szerelés hétköznap, munkaidőben reggel 7 és 17 óra között történik. Ettől eltérő időpont esetén egyedi megállapodás alapján tudunk szerelést végezni.

Felhasznált anyagok: minőségi besorolása 1. osztály, a karok TÜV, a szerkezetek CE minősítéssel rendelkeznek.

Garancia: rendeltetésszerű használat estén a napellenző szerkezetre 2+1 év, motorra 2 év, elektronikára 1 év.

Fizetés: 50% szerződéskötéskor, a fennmaradó rész átadás-átvétel után helyszínen készpénzben vagy előre utalással.

Szállítás: az írásos megrendelő és előleg megérkezésétől számított kb. hozott méretre legyártva típustól függően szerelés nélkül 30 munkanap, szerelve    25-35 munkanap.

Ajánlat érvényessége: kiállítástól számított 15 nap, maximum 390 Ft/EUR árfolyamig.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem kattintson a “Kattintson ide, ha érdekli ajánlatunk, visszahívjuk!” linkre, adja meg telefonszámát és kollégánk a következő munkanapon fel is veszi Önnel a kapcsolatot.

Felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére a (06 1) 3 877909-es telefonunkon.

Megrendelését előre is köszönjük.