Összesen 1 találat

Az EUR árfolyam ingadozása miatt szinte naponta változnak alapanyag beszerzési áraink, ezért pillanatnyilag minden online árajánlatunk TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Az Ön által megadott paraméterek alapján a műanyag harmonikaajtóra a fenti táblázatban ajánlott bruttó árat tudjuk Önnek tájékoztató árajánlatként adni, mely helyszín választása esetén a termék, szerelés, szállítás, felmérés költségeit és a 27% Áfa-t is tartalmazza. Saját szerelés választása telephelyünkön történő átadást biztosítunk.A méret megadásakor az ajtó nyílásának a méretét kell megadni.Rendelhető hozzá ablak, lamellánként maximum 3 db-t, ára ablakonként 900 Ft

FONTOS! Harmonikaajtó árának számolása esetén minimum 202 cm magassággal kell számolni, természetesen kisebb magasságú is készíthető de az ár meghatározásánál 202 cm a minimum számolandó méret! 

Amennyiben a szerelés díja nem éri el a szerelőpáros rezsi órabérét, ami jelenleg bruttó 12.000 Ft/2fő/óra akkor ezen összeg kerül számlázásra.

Előzetes árkalkulációnk tájékoztató jellegű, végleges árajánlatot a helyszíni adottságok ismeretében és pontosított igényfelmérés után tudunk adni. Az ajánlott ár megfelelő méret választás esetén, normál szerelési körülmények mellett értendő. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Jelenleg kulcsos zárral nem kapható.

Felhasznált anyagok minőségi besorolása: 1. osztály.

Garancia: rendeltetésszerű használat estén 1 év.

Fizetés: 50% szerződéskötéskor, a fennmaradó rész átadás-átvétel után helyszínen készpénzben.
Felmérés, szaktanácsadás: cégünk által felszerelésre kerülő termékek esetén Budapesten cégünktől mért távolságtól függően bruttó 100.000,- Ft  és 200.000,- Ft közötti, illetve feletti megrendeléskor díjtalan. Abban az esetben, ha Ön nem rendeli meg a terméket csak helyszíni szaktanácsadást kér annak a díja bruttó Budapesten 5.000,- Ft, melyet 15 napon belüli megrendelés esetén a vételárba beszámítunk. A cégünktől való távolság meghatározásában a www.utvonalterv.hu adatait vesszük alapul.

Szállítás: az írásos megrendelő és előleg megérkezésétől számított kb. hozott méretre legyártva szerelés nélkül 20-25 munkanap, szerelve 25-35 munkanap..A szerelés hétköznap, munkaidőben reggel 7 és 17 óra között történik. Ettől eltérő időpont esetén egyedi megállapodás alapján tudunk szerelést végezni.
Ajánlat érvényessége: kiállítástól számított 15 nap.

Megrendelés menete: Ön megkapta és most olvassa részletes árajánlatunkat, így lehetősége van megismerni az árakat, minőséget és a szolgáltatást. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, kattintson az árajánlatban található visszahívást kérő linkre. Adja meg a telefonszámát és a szerelés címét. Ezt követő munkanapon munkatársunk felkeresi Önt telefonon és időpontot egyeztet a felmérésre és megrendelésre. Felméréskor az ajánlatot pontosítjuk, a megrendeléshez szükséges előleg megfizetése mellett a megrendelés meg is történik és a gyártás el is indul. Majd a vállalt szerelési határidőben elvégezzük a felszerelést.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem küldjön egy válasz email-t az info@arnyekolas.hu -ra vagy faxot a (06 1) 4 390063-as fax számunkra és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére a (06 1) 3 877909-es telefonunkon.

Megrendelését előre is köszönjük.