Összesen 5 találat

FONTOS!Cégünk szeptember 2-ig nyári szabadság miatt zárva tart. Megkereséseikre csak azután áll módunkban válaszolni majd! Mivel a megújult honlapunk most indult el, ezért a kalkulátor még folyamatosan apróbb csiszolgatásokon esik át az olyan hibákkal amiket tesztelés alatt nem vettünk észre. Ezért az első két hétben előforduló hibás számolásokért előre is elnézésüket kérjük. Amennyiben bármilyen rendellenességet tapasztal, kérjük jelezze számunkra az info@arnyekolas.hu email címünkre. Köszönjük megértését!

Az Ön által megadott paraméterek alapján a napellenző(k)re a fenti táblázatban kiszámolt bruttó árat tudjuk Önnek tájékoztató árajánlatként adni. Szerelési helyszín választása esetén az ár minden költséget tartalmaz, tehát a szerelés, szállítás költségeit és a 27% Áfa-t is tartalmazza.

A Caduta és Genova árnyékoló esetén az ár 150 + 20 cm textil árát tartalmazza, az ettől eltérő méretek esetén a mindenkor textil m2 árral (jelenleg bruttó 6.900,- Ft/m2) növelni kell az árnyékoló összegét.

Szereléssel, szállítással kért árkalkulációnk tájékoztató jellegű, végleges árajánlatot a helyszíni adottságok ismeretében és pontosított igényfelmérés után tudunk adni. Az ajánlott ár megfelelő méret választás esetén, normál szerelési körülmények mellett értendő és általában megegyezik a tényleges végösszeggel. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Saját szerelés: választása esetén a felmérést Megrendelő végzi, a termék telephelyünkön történő átvételét biztosítjuk. Ebben az esetben az ár a felszereléshez szükséges csavarok árát nem tartalmazza.

Ár befolyásoló tényezők lehetnek: szigetelt falra történő rögzítés, emeleti szerelés, bizonyos tégláknál szükség esetén HILTI csavarragasztó használata vagy különleges rögzítés igénye (pld.: szarufára), … A szerelés során felmerülő igények plusz költsége utólagosan kerül felszámolásra.

Motoros napellenző esetén:

– a szerelési díj a napellenző komplett mechanikai felszerelését, a kapcsolók, vezérlők és a motorok villamos bekötését és a beüzemelést tartalmazza, de villanyszerelést nem, tehát a villamos vezetékek kiépítése a kapcsolókig és a kapcsolóktól a napellenzőig Megrendelõ feladata. Motoros rendszer telepítésekor minden motortól 60-100 cm távolságon belűl egy 65 mm-es kötöződoboz kialakítására van szükség beltérben és onnan egy 13,5 mm-es gégecsővel kell a motorhoz kiállni.

– az ajánlat motorizálásra vonatkozó része bizonyos motor választások esetén csak a szükséges motorok árát tartalmazza, a vezérlésekét (kapcsoló, távirányító, központi vezérlő,…) nem, azok abban az esetben a felmerülő igények alapján kerülnek összeállításra és utólagos felszámolásra. Ennek az oka az, hogy gyakran csak a motorokra van csupán szükség és a vezérlést a már beépített és a lakásban egységesen használt kapcsolócsalád végzi (pld.: Prodax, Legrand,…). Távirányítású rendszer esetén pedig a távirányítók, vezérlők száma, tudása adja meg a valós végösszeget.

– abban az esetben ha komplett motor csomagot választ vezérléssel együtt (pld.: motor távirányítóval, motor … érzékelővel) úgy természetesen a választott vezérlés árát is tartalmazza az ár.

Felmérés, szaktanácsadás: cégünk által felszerelésre kerülő termékek esetén Budapesten cégünktől mért távolságtól függően bruttó 40.000,- Ft  és 100.000,- Ft közötti, illetve feletti megrendeléskor díjtalan. Abban az esetben, ha Ön nem rendeli meg a terméket csak helyszíni szaktanácsadást kér annak a díja bruttó Budapesten 5.000,- Ft, melyet 15 napon belüli megrendelés esetén a vételárba beszámítunk. A cégünktől való távolság meghatározásában a www.utvonalterv.hu adatait vesszük alapul.

Megrendelés menete: Ön megkapta és most olvassa részletes árajánlatunkat, így lehetősége van megismerni az árakat, minőséget és a szolgáltatást. Amennyiben árajánlatunkat megfelelőnek találja, kattintson az árajánlatban található visszahívást kérő linkre. Adja meg a telefonszámát és a szerelés címét. Ezt követő munkanapon munkatársunk felkeresi Önt telefonon és időpontot egyeztet a felmérésre és megrendelésre. Felméréskor az ajánlatot pontosítjuk, a megrendeléshez szükséges előleg megfizetése mellett a megrendelés meg is történiik és a gyártás el is indul. Majd a vállalt szerelési határidőben elvégezzük a felszerelést.

Szerelés: Vásárlóink folyamatos, magas minőségi szintű kiszolgálásának érdekében, szerelést csak Budapest 30 Km-es körzetében végzünk.  A szerelés hétköznap, munkaidőben reggel 7 és 17 óra között történik. Ettől eltérő időpont esetén egyedi megállapodás alapján tudunk szerelést végezni.

Felhasznált anyagok: minőségi besorolása 1. osztály, a karok TÜV, a szerkezetek CE minősítéssel rendelkeznek.

Garancia: rendeltetésszerű használat estén a napellenző szerkezetre 2+1 év, motorra 5 év, elektronikára 2 év.

Fizetés: 50% szerződéskötéskor, a fennmaradó rész átadás-átvétel után helyszínen készpénzben.

Szállítás: az írásos megrendelő és előleg megérkezésétől számított kb. hozott méretre legyártva szerelés nélkül 20 munkanap, szerelve 20-25 munkanap.

Ajánlat érvényessége: kiállítástól számított 15 nap, maximum 300 Ft/EUR árfolyamig.

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem kattintson a “Kattintson ide, ha érdekli ajánlatunk, visszahívjuk!” linkre, adja meg telefonszámát és kollégánk a következő munkanapon fel is veszi Önnel a kapcsolatot.

Felmerülő kérdésével kapcsolatban szívesen állunk rendelkezésére a (06 1) 3 877909-es telefonunkon.

Megrendelését előre is köszönjük.