Ablak és balkon napellenző

Napellenzőinkhez felhasznált minőségi anyagok a világ vezető BESZÁLLÍTÓITÓL származnak, ami garantálja tartósságukat hisz ezek az árnyékolók a Földközi-tenger országaitól Ausztráliáig a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is megállják helyüket.

A szerkezetek tartósak, az anyagok sokáig megtartják eredeti szépségüket. Minden termékünk biztonságos kivitelű, az utolsó csavarig magas minőségű anyagból készült, ami vásárlóink hosszútávú érdekeit szolgálja.

Forgalmazott napellenző típusaink:

Mire érdemes figyelni napellenző vásárláskor?

Napellenző fontos pontjaiA napellenző egy életre szól, nem csupán 2-3 szezonra!

Már a Nagymamám is azt tanította: kétszer fizet aki gyorsan fizet! Mert sokan dörzsölik a markukat, hogy hú, milyen ügyesek is, megspóroltak most 10-20 ezer forintot, aztán Ők azok, akik 1-2 év múlva veszik észre, hogy milyen jó is lett volna ha a jobb minőséget választják.

Caduta napellenző

Caduta napellenző

A Caduta típus a legegyszerűbb napellenzőnk, ennek ellenére bizonyos balkonok esetén mégis a legjobb (árarányban is) választás.

Ez a modell választható 50–70 cm-es kitámasztókarral vagy kar nélkül is. A karok 0°-tól 180°-ig mozgathatók, így biztosítják a kb. 20 féle beállítható dőlésszöget. A napellenző mozgatható kézzel, illetve motorral is.

Genova napellenző

Genova napellenzőA Genova típusú napellenzőt, mely oldalsínben vezetett, billenőkarral és anélküli kivitelben is szívesen javasoljuk balkonok, loggiák napvédelmére.

Naphálóval jól kombinálható, így a megfelelő légmozgás is biztosítható egyszerre.

Retro napellenző

Retro napellenzőKülönleges, kovácsoltvas bukókarokkal rendelkező árnyékoló, mely igazán egyedi stílust ad a háznak. Használatát 450 cm szélességig ajánljuk.

Jól kiegészíthető: motorizálható, automatizálható.

Antique napellenző

Antique napellenzőIgazán igényes kivitelű, antik stílusú árnyékoló. Egyedisége miatt nagyon szép, történelmi helyekre tervezett termék, melynek használatát 450 cm szélességig ajánljuk.

Jól kiegészíthető: motorizálható, automatizálható.