A napellenzők titka: minőség és hosszú élettartam

Napellenzők minden szinten

Az Árnyékolás.hu 1989 óta van jelen a piacon, azóta vagyunk az árnyékolástechnika, a redőnyök és napellenzők mesterei. Szakembereink mind felkészültek, célunk, hogy ügyfeleink kéréseit maximálisan ki tudjuk szolgálni, bármilyen árnyékolással kapcsolatos igénnyel is fordulnak hozzánk.

Kezdjük az elején!

Mi magunk gyártjuk az általunk forgalmazott minőségi és tartós napellenzőket. Minden termékünk beszerelését gondos előkészítés és helyszíni felmérés előz meg. Ezt követően az egyedi igényeknek megfelelően gyártjuk le és állítjuk össze a megrendelt terméket.

Mi háromféle típusú napellenzővel foglalkozunk, ezek pedig a könyökkaros napellenzők, az ablak/balkon napellenzők és a pergola és télikert árnyékolók.

Ami fontos a napellenzők esetében

Ami szerintünk a legfontosabb, az a magas minőség és a hosszú élettartam. Mi arra törekszünk, hogy ügyfeleink elégedettek legyen velünk, minket ajánljanak az ismerőseiknek, ezért csakis a legmagasabb minőség a magunkkal szemben is elvárt minimum.

Ezért a napellenzőinkhez felhasznált minőségi alapanyagok a világ vezető beszállítóitól származnak, ami garantálja tartósságukat, mert ezek az árnyékolók a Földközi-tenger országaitól Ausztráliáig, a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is bizonyítottan megállják a helyüket.

A napellenzők minősége a hosszú élettartam titka

Hosszú élettartamú napellenzők

A napellenzők szerkezetei tartósak, az anyagok sokáig megtartják eredeti szépségüket. Mi úgy gondoljuk, hogy napellenzőt nem 2-3 szezonra szereltet fel az ember, hanem szeretné hosszú távon használni és élvezni az előnyeit. Ezért mi szállítjuk a minőséget, de az ügyfelek felelőssége a rendszeresen karbantartás és tisztítás (portalanítás), ami a napellenzők esetében is elengedhetetlen.

2-3 évente javasoljuk a napellenzőket szakemberrel átnézetni, a mozgó alkatrészeket speciális kenőanyaggal kezelni, a csavarokat ellenőrizni a hosszú élettartam érdekében.

A ponyvák speciális szennytaszító kezelést kapnak, így csupán portalanítani kell sima kisnyomású kerti slaggal majd szárítással. Ezen kívül gombásodás- és algásodásgátlóval kezelt az anyag. Beszállítónk a színtartósságra is 5 év garanciát vállal.

Rozsdamentes csavarok

Egy napellenző esetében fontos, hogy rozsdamentes csavarokat használjunk, ahol a műszaki adottságok engedik, hiszen az időjárás viszontagságai igénybe veszik az árnyékolót.

A csavarok esetében elsősorban az esőre gondolunk. Senki nem örülne annak, ha évek múlva elkezdene folyni a rozsda az alkatrészekből.

A csavaroknak legalább 8.8-as szakítószilárdságúnak kell lenniük a legnagyobb biztonság eléréséhez, valamint önzáró “anyával” rendelkezzenek, mert a mozgástól a csavarkötések hajlamosak meglazulni.

Galvanizált zártszelvény

A zártszelvény a napellenző gerince, amitől lényegében stabil a szerkezet. Mi a nagyobb biztonság érdekében 2 mm falvastagságú, galvanizált (azaz belül is rozsdamentesített) zártszelvényeket építünk a napellenzőinkbe, ezért azok masszívabbak is.

Minőségi öntvények

Az öntvények minősége adja meg a napellenző erősségét, ugyanis ezek az alkatrészek törnek el egy nem megfelelő minőségű napellenzőben először.

Ezért az alumínium alkatrészeknek nyomás alatt öntöttnek vagy extrudált profilból készültnek kell lennie. Így biztosítható, hogy az alkatrészek belsejében nincsenek rejtett légbuborékok, ezért erősek és hosszú életűek. Napellenzőink alkatrészei ezért is kapták meg a nemzetközi TÜV minősítést.

A napellenzők alkatrészei

A napellenzők rugói és a feszesség

A rugók biztosítják a napellenzők feszességét. Ezért könyökkarjainkban kettő, illetve nagyobb kinyúlás esetén három rugó biztosítja a megfelelő feszességet. Ezért is állíthatjuk büszkén, hogy 6 méter szélességig bőségesen elegendő két könyökkar használata. Valamint így tudunk normál könyökkarral 4,1 méter kinyúlást is biztonságosan elérni.

Helyszíni felmérés

Cégünk mindig végez helyszíni felmérést, mielőtt egy ügyfelünk megkapja a végleges árajánlatot. Oldalunkon lehetőséges előzetes árajánlatot kérni, de ez tájékoztató jellegű. Ugyanakkor eközött és a végleges ár között általában kb. 3% a különbség azokban az esetekben, amikor nincs vagy nem derül ki a helyszínen extra nehezítő körülmény.

Napellenző referenciáinkat érdemes átnézni, és természetesen javasoljuk, hogy ügyfeleink vegyék fel velünk személyesen is a kapcsolatot, hogy időpontot tudjunk egyeztetni a helyszíni felmérésez és az esetleges kérdések, kérések tisztázásához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük