3+1 tévhit a minőségi redőnyökről

A minőségi redőny jó befektetés mindenkinek

Előbb-utóbb mindannyian eljutunk ahhoz a felismeréshez, hogy fontos, hogy az otthonunkban megfelelő legyen az árnyékolás, hogy szükség van arra, hogy a nyílászárókon legyen minőségi redőny.

A régi, rettentő hangos faredőnyöknek van egy romantikája, de miért ne lehetne lecserélni őket egy modernebb változatra? Nem kell „félni” a korszerű és minőségi redőnyöktől! Sorra vesszük a tévhiteket, és meg is cáfoljuk őket, hogy minden kétséget kizáróan letehessük a voksunkat a modern, minőségi árnyékolástechnika mellett.

Minőségi redőny = megfelelő árnyékolástechnika

Mielőtt rátérünk a tévhitekre, tisztázzuk, mit is jelent a minőségi redőny fogalma. Az Árnyékolás.hu oldalon, azaz a nálunk kapható prémium redőnyök mind megbízhatóak, hosszú élettartamúak, jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek és mechanikai védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben.

A minőségi redőny olyan külső árnyékoló, amely egész évben tud gondoskodni a kellemes beltéri hőmérsékletről, védi az UV-sugaraknak kitett ablak- és ajtókereteket, valamint magát az otthonunkat is a kíváncsi szemek elől. Illetve leengedett állapotban biztonsági, vagyonvédelmi szempontból is fontos szerepe lehet. Mindezek után mégis milyen tévhitek keringenek a redőnyökről? Lássuk!

1.    Hangos és régimódi?

Ez a tévhit igaz lehet a tényleg régi, elsősorban fából készült redőnyökre, amelyek már elöregedtek. Pontosan ezeket kell lecserélni a modern műanyag vagy alumínium redőnyökre.

A külső tokos redőnyöket utólag is be lehet szerelni, a vakolható tokos redőnyök viszont azoknak jó megoldás, akiknek még épülőben van az otthonunk, mert a tokot a munkálatok során szépen el lehet rejteni a falazatban.

A modern, minőségi redőnyök halkak, nem recsegnek, szépen, egyenletesen lehet őket felhúzni és leengedni a manuális gurtni vagy zsinórzat segítségével, illetve a motorizált, okos megoldással is. Ráadásul abszolút személyre, vagyis nyílászáróra szabhatók, többféle méretben és színben is elérhetőek, hogy minden ügyfélkérésnek megfelelhessenek.

A régi redőny hangos, a minőségi redőny viszont nem az.

2.    Utólag már nem beszerelhető?

Dehogynem! Azaz nem kell nyílászárót cserélni ahhoz, hogy egy külső tokos redőnyt felszereljenek kollégáink, aminek pont ez a legnagyobb előnye, hogy utólag is beszerelhető, miután a személyre szabott, megfelelő méretben elkészültek, akár műanyag, akár alumínium változatban.

3.    Minden új minőségi redőny műanyag?

Az tény, hogy ha az utcán sétálunk, akkor a legtöbb lakás ablakán a fehér műanyag redőnyt látjuk. Ám az közel sem igaz, hogy csak műanyagból készülhetnek az új redőnyök.

Az alumínium redőny is elérhető kínálatunkban, amely esztétikai szempontok mellett a hőmegtartás oldaláról is nézve nagyon jó választás. Ugyanis a megfelelő modell kiválasztásával, felszerelésével és használatával még a háztartás fűtésszámlájának költsége is csökkenthető!

A minőségi redőny nem olcsó, de jó befektetésnek minősül.

+1 Megfizethetetlen?

A prémium redőny nem olcsó, de az Árnyékolás.hu minőségi termékei alig drágábbak, mint a piacon elérhető középszerű modellek, ám időtállásban verhetetlenek, vagyis jó befektetést jelentenek.

Kollégáink nagyon pontos árajánlatot tudnak adni, így előre megbecsülhetők a költségek. Forduljon hozzánk kérdéseivel, mindenben segítünk, hogy a legmegfelelőbb árnyékolástechnikával tudja ellátni otthonát!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük