Roletta

Hagyományos roletta

Roletták egy Andrássy úti villában A roletta az egyik legismertebb belső árnyékoló. Dekoratív, a helyiség stílusához mintájával és színével illeszkedő roletta a hagyományos és modern lakások, gyerekszobák, irodák, kórházak, iskolák egyik legelterjedtebb berendezési tárgya. Színei a szalagfüggöny színéhez illeszthető, mely így a belső terekben egységességet mutat.

A leghatékonyabb hő visszaverő hatással a "thermo" változat rendelkezik.

Működtetésük rugós, gyöngyláncos vagy motorral működtetett is lehet. Motorizált változata Elero és Somfy berendezésekkel kombinálható. A roletta fém- és műanyagkonzolokkal ajtókra, ablakokra egyaránt rögzíthetőek.

Ferde tetőtéri nyílásoknál az alsó feszítőrúd teljesen lehúzott állapotban is tartható, de az árnyékolt felület akár - több pár akasztó felszerelésével - változtatható megoldást is adhat. Tokozott rolettával azonban akár a teljes sötétítés is elérhető.

Maga a szerkezet alumínium elemekből, valamint változatos színű és minőségű textíliából áll. Közel 50 féle különböző szín és mintaválasztékban forgalmazzuk, melyek között megtalálható az egyedi, trópusi fából készült kivitel is.

2006-ban elkezdtük az ablakfólia helyett használható, mozgatható fóliarolók forgalmazását is, ezekkel a nagyon különleges, magas minőségű anyagokkal jó hatásfokkal tudunk a beáramló fény és hő ellen védekezni úgy, hogy a kilátás folyamatosan biztosítható.

Kapjon árajánlatot 1 perc alatt online árajánlat készítőnk segítségével.

Kapcsolódó referenciák

Fólia roletták a várban

Mini Shade Lakásunk déli oldalát egész nap sütötte a Nap, rettenetesen felmelegítve a nappali szobánkat. A felszerelt hővédő fóliák nagyon jól "dolgoznak", észrevehetően jó eredményt sikerült elérni. Köszönöm szépen a segítségüket és a kifogástalan munkát.

S.I.

Roletták egy Andrássy úti villában

Roletták egy Andrássy úti villában A villát egy cég irodának újította fel és az árnyékolást a különleges helyszínhez mérten, nagyon esztétikusan kellett megoldanunk. A lakberendező segítségével tényleg különlegesen szép eredményt is értünk el.