Redőny

Redőny

Műanyag redőny | Alumínium redőny | Motorizálás | Redőny árak

Forgalmazott redőny típusaink között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő megoldást. Az egyszerű használhatóság érdekében redőnyeinket csoportosítva mutatjuk be. Tekintse meg redőny választékunkat majd az online árajánlatadóval kérjen és kapjon komplett árajánlatot 1 percen belül.

Műanyag redőny

Redőnyök a Riverside-ban

Műanyag redőny választékunkban megtalálható redőnyeink megfelelő minőségű alapanyagokból készülnek, a hosszú működés érdekében a redőny fontos elemei, mint például a tengely és csapágy acélból, a redőnytok oldalai alumíniumból készülnek. A redőny levezető sínek zajcsökkentő betétel vannak ellátva. Műanyag redőny választása esetén a fehér színt javasoljuk.

Tovább

Alumínium redőny

Vakolhatótokos redőny

Alumínium redőny kínálatunk kifejezetten hosszú élettartamra szóló megoldás. A redőny szerkezeti elemei és lamellái kifejezetten kültérre tervezett szinterezéssel kapják meg színüket, ezért színtartósságuk kifejezetten hosszú. Az alumínium alkatrészeknek köszönhetően nem rozsdásodik, nem kopik el. Ez a redőny megoldás kifejezetten hosszútávú befektetés.

Tovább

Redőny motorizálás, vezérlések

Somfy napellenző motorAz első és legfontosabb tudnivaló, hogy csak alumínium redőnyt motorizálunk! A motorizálás és vezérlések leírásait összefogó oldalunkon ismerheti meg. A motoros redőnyök vezérelhetőségével teljesen automatizálható a redőny rendszerek működése.

Tovább

Kapcsolódó referenciák

Redőny egyedi RAL színben

Redőny egyedi RAL színben Nagyon szép munka és jól is működik. Maximálisan elégedett vagyok. Köszönöm a precíz munkavégzést.

Dr. K.T.

Alumínium redőny a Riverside Apartmanházban

Alumínium redőny A lakást sokkal könnyebben tudom a megfelelő hőmérsékleten tartani, tényleg télen fűt, nyáron hűt. Elégedett vagyok a szereléssel is, szépen össze is takarítottak maguk után a fiúk. Köszönöm szépen.

T.M-né

Budapest