Redőny

Redőny

Műanyag redőny | Alumínium redőny | Motorizálás | Redőny árak

Forgalmazott redőny típusaink között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő megoldást. Az egyszerű használhatóság érdekében redőnyeinket csoportosítva mutatjuk be. Tekintse meg redőny választékunkat majd az online árajánlatadóval kérjen és kapjon komplett árajánlatot 1 percen belül.

Műanyag redőny

Redőnyök a Riverside-ban

Műanyag redőny választékunkban megtalálható redőnyeink megfelelő minőségű alapanyagokból készülnek, a hosszú működés érdekében a redőny fontos elemei, mint például a tengely és csapágy acélból, a redőnytok oldalai alumíniumból készülnek. A redőny levezető sínek zajcsökkentő betétel vannak ellátva. Műanyag redőny választása esetén a fehér színt javasoljuk.

Tovább

Alumínium redőny

Vakolhatótokos redőny

Alumínium redőny kínálatunk kifejezetten hosszú élettartamra szóló megoldás. A redőny szerkezeti elemei és lamellái kifejezetten kültérre tervezett szinterezéssel kapják meg színüket, ezért színtartósságuk kifejezetten hosszú. Az alumínium alkatrészeknek köszönhetően nem rozsdásodik, nem kopik el. Ez a redőny megoldás kifejezetten hosszútávú befektetés.

Tovább

Redőny motorizálás, vezérlések

Somfy napellenző motorAz első és legfontosabb tudnivaló, hogy csak alumínium redőnyt motorizálunk! A motorizálás és vezérlések leírásait összefogó oldalunkon ismerheti meg. A motoros redőnyök vezérelhetőségével teljesen automatizálható a redőny rendszerek működése.

Tovább

Kapcsolódó referenciák

Alumínium redőny Törökbálinton

Alumínium redőny TörökbálintonSzeretem a szép és pontos munkát. Önök megcsinálták. További sok sikert kívánok Önöknek. Üdvözlettel

B.T.

Vakolhatótokos redőnyrendszer beépítése

Vakolhatótokos redőnyKöszönettel gondolunk hozzáértő segítségükre és munkájukra. A szigetelés és színezés befejezése után minden pont olyan lett mint terveztük.

Üdvözlettel:

N.A.